Image Alt

SP Gaming Net Station

playerunknowns-battlegrounds

Δύο νέοι χάρτες στο PlayerUnknown’s Battlegrounds!

Το PlayerUnknown’s Battlegrounds είναι ακόμα σε Early Access αλλά όλο και περισσότερος κόσμος δεν διστάζει να δώσει τα 30 ευρώ για να αγοράσει account παρά τα πολλά προβλήματα που έχει και αυτό γιατί το concept και ο ρεαλισμός του παιχνιδιού είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Και τα καλύτερα έρχονται…

Οι δημιουργοί του παιχνιδιού μας ενημέρωσαν ότι άλλoi δύο χάρτες έρχονται στο παιχνίδι αν και από ότι είπαν δεν έχουν ολοκληρωθεί πλήρως. Ο ένας χάρτης θα είναι ένα νησί στην Αδριατική, θα είναι αρκετά παρόμοιος με τον υπάρχον χάρτη με τη διαφορά ότι στο κέντρο θα έχει ένα μεγάλο παγωμένο βουνό από το οποίο θα μπορείς με το σωστό scope να βλέπεις όλο το χάρτη! Ο χάρτης θα παίρνει έμπνευση από τον Πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας.

Ο δεύτερος (πειραματικός) χάρτης θα έχει περίπου το ένα τέταρτο του μεγέθους από τον τωρινό και θα παίρνει έμπνευση από τον πόλεμο της Συρίας, καθώς μιλάμε ουσιαστικά για μια κατεστραμένη πόλη μέσα στην έρημο.

Σήμερα όσοι μπείτε στο παιχνίδι θα δείτε ένα ακόμα patch το οποίο αφαιρεί τις flashbangs, βελτιώνει λίγο τα FPS, “κλειδώνει” τα .ini files (για τους cheaters) και διορθώνει μερικά ακόμα bugs. δείτε όλη τη λίστα εδώ.

Add Comment