Image Alt

SP Gaming Net Station

10 παιχνίδια που έρχονται να μας ξετρελάνουν μέσα στο 2016

Μας τελείωσε το 2015. Όπως σας είχαμε αναφέρει πολλά παιχνίδια βγήκαν, κάποια δε βγήκαν ακόμα και κάποια καλύτερα να μην έβγαιναν ποτέ. Το 2016 έρχεται με άγριες (με την καλή έννοια) διαθέσεις και με ένα κάρο νέα παιχνίδια για όλα τα γούστα και σε όλα τα χρώματα. Το SP Gaming Community “μάζεψε” τα 10 πιο υποσχόμενα και σας τα παρουσιάζει:

10. Tom Clancy’s The Division


Ένας ιός έχει εξαπλωθεί στον κόσμο και η “Division”, η τελευταία υπηρεσία που έχει μείνει όρθια δουλεύει για να ανακαλύψει πώς και από που εξαπλώθηκε ο ιός και ίσως να τον θεραπεύσει. Θα παίζεται σε open world (και απαραιτήτως βολικά στη Νέα Υόρκη) και θα είναι σαν τα κλασσικά Third-Person Shooters με πολλά στοιχεία RPG. Ως εδώ όλα φαίνονται συμπαθητικά και αναμενόμενα, αλλά το νέο στοιχείο που θέλει να εισάγει το παιχνίδι είναι ο δυναμικός καιρός και το crafting!

9. Rise of the Tomb Raider

Η Lara Croft επιστρέφει με λιγότερο στήθος αλλά με καλύτερο origin story χάρη στο reboot του 2013. Ο ρεαλισμός του Tomb Raider συνεχίζεται προσθέτοντας και τα κλασσικά αντιρεαλιστικά κασκαντεριλίκια της τύπισσας που τόσο αγαπήσαμε.

8. XCOM 2

Το XCOM 2 συνεχίζει από εκεί που μας άφησαν τα 2 XCOM:Enemy Unknown και Enemy Within, αλλά όχι ακριβώς. Μας δίνει την κλασσική χαρά του να στήσουμε την ομάδα μας και να βγούμε παγανιά καθαρίζοντας κάθε λογής εξωγήινους αλλά αυτή τη φορά όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου οι εξωγήινοι έχουν κατακτήσει στη Γη και το XCOM δεν είναι η τελευταία γραμμή άμυνας, αλλά η πρώτη γραμμή αντίστασης! Κάτι σαν το Man in the High Castle αλλά με εξωγήινους αντί για ΝΑΖΙ.

7. Star Citizen

Αυτό τώρα είναι μια μεγάλη ιστορία. Το παιχνίδι με το ρεκόρ συγκομιδής χρημάτων στο πιο επιτυχημένο Kickstarter Campaign ever θα είναι το παιχνίδι που θα “τελειώσει” όλα τα άλλα παιχνίδια ή θα μπλέξει τόσο πολύ στο development και στα επιμέρους στοιχεία του που θα κουράσει. Παρόλα αυτά ίσως είναι το πιο αναμενόμενο παιχνίδι τα τελευταία χρόνια και (φήμες λένε) ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016! Για την ιστορία, μιλάμε για ένα space simulator που θα περιέχει στοιχεία FPS, Strategy, RPG και MMO.

6. Battleborn

Το νέο FPS MOBA από τους δημιουργούς του Borderlands υπόσχεται χαρακτήρες για όλα τα γούστα και άπειρο μακελειό! Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς; Τα γραφικά του είναι υπερμοντέρνα και υπερπολύχρωμα, κάτι που μπορεί να ξενίσει στους κλασικούς παίκτες MOBA.

5. Dishonored 2

Το Dishonored ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και γρήγορα έγινε αποδεκτό σαν ένα από τα καλύτερα stealth games όλων των εποχών. Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς είναι ένα κλασσικό sequel όπου επιστρέφουμε στο ατμοσφαιρικό Dunwall και επιλέγουμε ανάμεσα στον Corvo και την Emily που έχει εξελιχθεί σε μεγάλο τραμπούκο και έχει διαφορετικές δυνάμεις από τον Corvo (ειδικά αυτό με την ομίχλη τα σπάει). Σκοτάδι, μαγεία, συνωμοσίες και πισώπλατα μαχαιρώματα τυλιγμένα σε υπέροχες τοποθεσίες. Ότι καλύτερο.

4. Doom

Το Star Wars των παιχνιδιών. Το FPS που τα ξεκίνησε όλα. Δεν έχει σημασία αν θα είναι καλό ή αν το τρέηλερ μας “κόλλησε” ή αν το προηγούμενο δεν ήταν δα και καμιά απίστευτη παιχνιδάρα. Τα 4 γράμματα στο κέντρο της οθόνης μας φτάνουν για να βάλουν το Doom στις πρώτες θέσεις οποιασδήποτε λίστας με πολυαναμενόμενα παιχνίδια. Το ξέρω, δεν είναι επιχείρημα, αλλά είναι (όπως λέει και ο σοφός γέροντας).

3. Far Cry Primal

Ναι και κάτι ενδιαφέρον. Η σειρά Far Cry είχε μείνει λίγο στάσιμη, κάτι που έρχεται να αλλάξει το Primal που μας πάει πίσω στην Εποχή του Λίθου! Στο παιχνίδι φυσικά έχεις σαν στόχο να… επιβιώσεις ανάμεσα σε Μαμούθ και sabretooths, μέσα σε βάλτους και δάση. Και φυσικά μην ξεχνάμε και τις αντίπαλες φυλές που παραμονεύουν να σε κάνουν σούπα. Οπτικά τα πρώτα δείγματα είναι τουλάχιστον ενθαρρυντικά.

2.Mass Effect: Andromeda

Το νέο επεισόδιο της σειράς θα κυκλοφορήσει λογικά αργά μέσα στο 2016. Ξέρουμε ότι θα είναι sequel που θα διαδραματίζεται αρκετά χρόνια μετά το τέλος της original τριλογίας. Ξέρουμε επίσης ότι θα εξερευνούμε έναν διαφορετικό Γαλαξία! Αυτό λογικά σημαίνει νέους κόσμους και νέους εχθρούς, νέες τεχνολογίες και μαύρες τρύπες και τέτοια. Πέραν τούτου δεν ξέρουμε τίποτα. Αλλά και μόνο αυτά φτάνουν, ε;

1. For Honor

Για το For Honor τα έχουμε πει. Δίνει τη δυνατότητα για 8 άτομα multiplayer μαζί με ένα νέο σύστημα μάχης, το “Art Of Battle” που σου επιτρέπει να διαλέγεις την πλευρά, τη φορά και τη δύναμη που θα βάζεις σε ΚΑΘΕ χτύπημα προς τον αντίπαλο, έχει Friendly Fire και το παιχνίδι προσθέτει αναγκαστικά αρκετούς AI μαχητές ώστε να υπάρχει το απαραίτητο λουτρό αίματος σε κάθε μάχη!

Honourable Mentions: Total War: Warhammer, Dark Souls III, No Man’s Sky, Deus Ex: Mankind Divided

Αν ξεχάσαμε κάποιο παιχνίδι μπορείτε να το γράψετε στα comments ή στο @spgamingnet

 

 

Add Comment