Image Alt

SP Gaming Net Station

Fortnite Season 5: Όλα όσα ξέρουμε

Όπως και πριν την έναρξη της 4ης σεζόν, έτσι και τώρα μαζέψαμε τις φήμες και τα στοιχεία που κυκλοφορούν στο ίντερνετ μερικές εβδομάδες πριν την έναρξη της Fortnite Season 5!

***22/06/208 UPDATE*** Ένας χρήστης του Reddit, άρχισε να “παίζει” με την ημερομηνία στον υπολογιστή του παρατήρησε ότι αν αλλάξεις την ημερομηνία του PC σου σε 08/07/2018 (την ημέρομηνία λήξης της 4ης σεζόν) οι τηλεοράσεις που βρίσκονται πάνω στο νησί ξαφνικά εμφανίζουν τη λέξη “LAUNCH” (εκτόξευση), μαρτυρώντας ίσως την ημερομηνία εκτόξευσης του πυραύλου! Ταυτόχρονα εξαφανίζεται εντελώς το ολόγραμμα στη μυστική βάση.

Ακολουθεί το αρχικό κείμενο:

Πύραυλος και πιθανός νέος χάρτης

Οι περισσότεροι έχετε ήδη δει τις αναφορές και τις εικόνες σχετικά με ένα ολόγραμμα που εμφανίστηκε κοντά στην “βάση του κακού” Omega στο Fortnite. Το ολόγραμμα δείχνει έναν πύραυλο που πολλοί εικάζουν ότι θα χτυπήσει το νησί και ουσιαστικά αυτό θα είναι το νέο μεγάλο event του παιχνιδιού που θα αλλάξει και τη μορφολογία του χάρτη, όπως παλαιότερα ο κομήτης χτύπησε το Dusty Depot.

fortnite-hologram

Ταυτόχρονα, οι Data Miners TwoEpicBuddies είπαν ότι στα αρχεία του παιχνιδιού βρήκαν στοιχεία που δηλώνουν ότι οι ίδιοι οι παίκτες θα μπορούν να εκτοξεύσουν τον πύραυλο σε ένα από τα επόμενα updates, πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε ότι είναι πολύ πιθανό να πρόκειται απλά για ένα ακόμα weekly challenge της 4ης σεζόν. Την ίδια φήμη στηρίζει και το blockbuster poster που παίρνουν οι παίκτες όταν ολοκληρώνουν και την 7η εβδομάδα. Το poster δείχνει τον visitor να συμπληρώνει έναν κωδικό εκτόξευσης πυραύλων.

fortnite-visitor

Πολλοί χρήστες πιστεύουν ότι ο Πύραυλος θα χτυπήσει το Tilted Towers, αλλά βέβαια τα ίδια λέγανε και στην προηγούμενη σεζόν. Ξαφνικά η εμφάνιση μιας εισόδου για πυρηνικό καταφύγιο μέσα στα Wailing Woods βγάζει λίγο περισσότερο νόημα… Η πιο ενδιαφέρουσα θεωρία πάντως είναι ότι ο δεν πρόκειται για όπλο αλλά για μεταφορικό μέσο με το οποίο ο Visitor ετοιμάζεται να διαφύγει, καταλήγοντας σε νέο χάρτη στο φεγγάρι με μειωμένη βαρύτητα! Σαν να έχεις μόνιμη κατανάλωση hop rocks ένα πράγμα…

Περισσότερα στοιχεία

Μιλώντας στοιχεία της επερχόμενης Fortnite Season 5 και συγκεκριμένα για hop rocks, έχει ήδη παρατηρηθεί μια κινητικότητα με διάφορα φορτηγά να μεταφέρουν hop rocks με προορισμό δυτικά προς το μυστικό κρησφύγετο στα Snobby Shores. Ένας ακόμα συνηθισμένος τρόπος που η Epic μας δίνει στοιχεία είναι και οι τηλεοράσεις που ειναι διασκορπισμένες μέσα στο νησί. Αυτή τη φορά περάσαμε μια εβδομάδα με τις τηλεοράσεις να δείχνουν “παράσιτα”, ενώ μετά το τελευταίο Update άρχισε να εμφανίζεται το σύμβολο ενός κόκκινου κρανίου.

Screen-TV-Skull

Τελείως άσχετα ή μήπως όχι;

Τρία φαινομενικά “άσχετα” στοιχεία είναι η πατημασιά του δεινόσαυρου, το “πρασίνισμα” του Dusty Devot καθώς και οι περίεργες ρίζες που άρχισαν να εμφανίζονται μέσα στον χάρτη και που δεν μπορείς να καταστρέψεις. Και αν και η πατημασιά μάλλον έχει να κάνει με την όλη Blockbuster Movie θεματολογία της σεζόν, το πρασίνισμα του Dusty Divot προφανώς μας δείχνει ότι η δουλειά εκεί τελείωσε με την εμφάνιση του Visitor και η περιοχή θα επανέλθει στο κλασικό πράσινο χρώμα του χάρτη εξαφανίζοντας την στρατιωτική βάση που είχε στηθεί. Οι ρίζες από την άλλη θεωρούμε ότι έχουν περισσότερη σημασία από ότι φαίνεται μιας και η Epic δεν μας έχει συνηθίσει να προσθέτει εντελώς άσχετα ασύνδετα πράγματα στο παιχνίδι της.

Εσείς τι λέτε; Αφήστε μας την άποψη και τη θεωρία σας για την Fortnite Season 5 στα σχόλια.

Add Comment