Image Alt

SP Gaming Net Station

Go, Pokemon Go! Ή πώς να γίνετε ο εκπαιδευτής Pokemon που πάντα ονειρευόσασταν

Το πολυσυζητημένο #PokemonGO είναι πλέον διαθέσιμο για συσκευές Android και iOS αλλά όχι ακόμα στην Ευρώπη/Ελλάδα. Επίσημα, μόνο αν είστε στην Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία και Η.Π.Α. μπορείτε να το κατεβάσετε από τα αντίστοιχα online stores. Ο λόγος μάλιστα είναι επειδή στις υπόλοιπες χώρες (και μάλιστα σε χώρες της Ευρώπης και Ασίας) είναι τόσο μεγάλη η ζήτηση που οι κατασκευαστές φοβούνται μήπως καταρρεύσουν οι servers!

Φυσικά ήδη και στην Ελλάδα υπάρχει πολύς κόσμος που όχι μόνο το ζητάει, αλλά το έχει ήδη κατεβάσει. Πώς; Λοιπόν…

Το παιχνίδι της Niantic απαιτεί iOS 8.0 και πάνω ή Android 4.4 και πάνω για να «τρέξει». Αν έχετε iOS (apple κινητό) το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δοκιμάστε να αλλάξετε την τοποθεσία του App Store από τις Ρυθμίσεις της συσκευής (ορίστε και τα βήματα ένα προς- ένα: Pokemon Go!)

Δυστυχώς για τους χρήστες Android, το PlayStore δεν “ξεγελιέται” τόσο εύκολα οπότε θα πρέπει να αναζητήσετε το Apk file με δικιά σας ευθύνη από άλλες πηγές. Προσοχή όμως γιατί αυτό εμπεριέχει τον κίνδυνο να μολύνετε τη συσκευή σας και αντί να μαζεύετε Pokemon θα καταλήξετε να μαζεύετε επικίνδυνο malware (ήδη κυκλοφορεί ένα backdoor malware, το DroidJack).

Αν τα καταφέρατε λοιπόν και έχετε το Pokemon Go στην κατοχή σας, σας περιμένουμε να μας πείτε: Πόσα pokemon “πιάσατε”;

Happy Hunting!!!

Add Comment