Image Alt

SP Gaming Net Station

Legendary κάρτες που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις disenchant

Το να σου ανοίγει legendary κάρτα στο Hearthstone που όμως δεν παίζεται για κανένα λόγο και σε κανένα deck είναι από τα πιο απογοητευτικά πράγματα στο παιχνίδι. Από τη μία σκέφτεσαι ότι με ένα disenchant μπορείς να πάρεις 400 εύκολα Dust, αλλά από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις αν θα είναι χρήσιμη η κάρτα σε κάποιο μελλοντικό deck και θα πρέπει να χαλάσεις τα υπερτριπλάσια για την φτιάξεις.

Ιδού λοιπόν μια λίστα με τις πιο “άχρηστες” legendary κάρτες για standard decks αυτή τη στιγμή σχεδόν σίγουρα για πάντα.

Classic Set

std01

Αν και μιλάμε για το set με τις περισσότερες legendary κάρτες, η πλειονότητα τους ειναι χρήσιμη άμεσα ή έχουν κάποια χαρακτηρηστικά που μπορεί να χρειαστούν μελλοντικά. Υπάρχουν βέβαια και οι παρακάτω σχεδόν εντελώς άχρηστες κάρτες που μπορείς να “διώξεις” απευθείας. Αυτές είναι οι Lorewalker Cho, Millhouse Manastorm, Nat Pagle, Illidan Stormrage, The Beast, Nozdormu και Gruul.

The Grand Tournament

std02

Το Grand Tournament γενικώς πέρασε και δεν ακούμπησε σχετικά με τα υπόλοιπα σέτ. Κατευθείαν στα σκουπίδια φεύγουν οι Bolf Ramshield, The Skeleton Knight, Icehowl, Acidmaw, Eadric the Pure, The Mistcaller και ο Wilfred Fizzlebang που είναι και ένα από τα χειρότερα Legendaries του παιχνιδιού.Λογικά όλες οι κάρτες του σετ θα “Εξαφανιστούν” από το rotation πολύ σύντομα οπότε…

Whispers of the Old Gods

std03

Το συγκεκριμένο σετ είναι από τα πιο δυνατά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα expansions με πολλές ενδιαφέρουσες κάρτες που θα μας απασχολούνε για καιρό. Παρόλα αυτά υπάρχουν και κάποιες που δεν παλεύονται όπως οι Shifter Zerus, Nat the Darkfisher, The Boogeymonster και ο Anomalus

Mean Streets of Gadgetzan

std04

Το τελευταίο expansion δεν μπορεί ακόμα να κριθεί πλήρως, αλλά ειλικρινά πετάξτε από τώρα την Madam Goya και τον Mayor Noggenfogger. Έχουν την πλάκα τους (ειδικά ο δήμαρχος) αλλά οκ… λογικά στο μέλλον θα προστεθεί εδώ και ο Knuckles

Adventures

std05

Τα adventures δεν έχουν πολλά legendaries το καθένα και τα περισσότερα είθναι αρκετά χρήσιμα. Ο Rend Blackhand είναι τουλάψιστον αστείος για τα 7 mana που θέλει. Για να έχει οποιαδήποτε χρήση πρέπει να έχει ο αντίπαλος ήδη ένα legendary στο board ΚΑΙ να έχεις και πάνω σου δράκο. Ο Majordomo Executus παίζεται ακόμα σε πολλά fun decks αλλά μόλις φτάσεις rank 10 είναι παντελώς άχρηστος μιας και σχεδόν όλα τα decks έχουν 8 damage per round. Τελευταίος ειναι ο Prince Malchezaar που αν και είναι αρκετά χρήσιμη κάρτα αν δεν έχεις πολλά legendaries και θες τις πέντε έξτρα κάρτες, όταν όμως είσαι σοβαρός παίκτης δεν χαλάς ένα card slot για μια κάρτα που μπορεί να σου φέρει πέντε κακές κάρτες.

Αυτές είναι οι απόψεις μας για τις κάρτες που πρέπει άμεσα να κάνεις disenchant και που θα σε βοηθήσουν να κάνεις craft τις κάρτες που πραγματικά χρειάζεσαι. ποιά ειναι η δική σας άποψη; Πείτε μας στα σχόλια.

Add Comment