Image Alt

SP Gaming Net Station

Πως να παρετε τα Twitch Drops του Overwatch 2

Η Blizzard, για να γιορτάσει την (επιτέλους) κυκλοφορία του Overwatch 2, αποκάλυψε ότι θα κάνει μια σειρά από αποκλειστικά cosmetics εντελώς δωρεάν μέσω Twitch. Αν θέλετε να τα αποκτήσετε χρειάζεστε να κάνετε πρώτα κάποιες “προεργασίες”

Overwatch 2 Twitch Drops

Όπως σε κάθε Twitch Drop promo, θα πρέπει αρχικά να συνδέσετε το Battle.net account σας με τον λογαριασμό σας στο Twitch:

1. κάνετε Login στο Battle.net

2. πήγαίνετε στο Connections tab

3. πατά το Connect δίπλα στο Twitch και ακολουθείτε τις οδηγίες που θα σας παρουσιαστούν

Τον Οκτώβρη θα έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε 3 items μέσω Twitch Drops. Το Legendary “Sukajan: Kiriko skin“, το “Razor Sharp spray” (και πάλι για την Kiriko) και το “Donut” charm. Τα Items θα μοιραστούν σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους

Twitch Drop No. 1 – Legendary Sukajan Kiriko Skin

Βλέποντας οποιοδήποτε Twitch Stream στην κατηγορία Overwatch 2 για έξι ώρες σύνολο από τις 7 Οκτωβρίου (στις 00:00 το βράδυ ξημερώνοντας 8 Οκτωβρίου) μέχρι τις 16 Οκτωρίου στις 22:00.

Twitch Drop No. 2 – Razor Sharp Spray & Donut Weapon Charm

Βλέποντας οποιοδήποτε Twitch Stream στην κατηγορία Overwatch 2 για δύο ώρες σύνολο από τις 18 ως τις 24 Οκτωβρίου, κερδίζετε το Razor Sharp Spray. Βλέποντας ακόμα τρεις ώρες (πέντε σύνολο) κερδίζετε και το Donut Weapon Charm.

Μπορείτε να κερδίσετε τα items παρακολουθώντας τα Twitch Streams μόνο μέσω Web/Mac browser ή στο Twitch app για iOS/Android. Δυστυχω΄ς το Twitch App σε κονσόλες, smart TV και άλλα TV apps δεν υποστηρίζουν τα Twitch Drops. Το progress σας μπορεί να μοιραστεί σε δια΄φορα κανάλια που είναι στην κατηγορία Overwatch 2, που σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε ενα κανάλι για 3 ώρες και ενα αλλο για άλλες 3 και πάλι να μετρήσει σαν 6 ώρες. Προφανώς και το “ανοιγω πολλά tabs για να βλέπω ταυτ΄όχρονα” δεν θα δουλέψει 😀

Μόλις ολοκληρώσετε τον απαιτούμενο χρόνο θεάσης, θα πρέπει να κάνετε claim το drop απο το κανάλι που βλέπετε ή απο το Drops Inventory του Twitch. Ακόμα και αν το έχετε κάνει claim, το χάνετε μετά από 14 ημέρες αν δεν εχετε συνδέσει το Battle.net account σας με το Twitch.

Το Overwatch 2 θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου 2022 για PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows και θα είναι Free to Play.