Image Alt

SP Gaming Net Station

invitational-pubg

Πρώην Overwatch pro κερδίζει το πρώτο PUBG Invitational της Gamescom 2017

Το πρώτο από τα προγραμματισμένα PUBG invitational events τελείωσε χθες βράδυ με τον Kyo-min “EVERMORE” Koo να παίρνει την πρώτη θέση στο Solo TPP τουρνουά και μαζί το έπαθλο των 46,000 δολαρίων! Το πρώτο τουρνουά παίχτηκε σε σέρβερ τρίτου προσώπου ενώ ακολουθούν τρία ακόμα τουρνουά. Ένα με δυάδες σε τρίτο πρόσωπο, ένα με δυάδες σε πρώτο πρόσωσπο και στο τέλος το μεγάλο τουρνουά με squads με έπαθλο τα 180,000 ευρώ!

Ο Kyo-min “EVERMORE” Koo είναι παλιός professional παίκτης στο Overwatch από την Νότια Κορέα ενώ είναι και πρώτος που έφτασε 5000SR στον σέρβερ του, παίζοντας κυρίως Roadhog για τους Kongdoo.

Στο τουρνουά αποφάσισε να πάει μέχρι το spawn island για να Lootάρει συνέχεια εκτός μπλε ζώνης, καταφέρνοντας όμως με 2 μόνο kills να πάρει μια νίκη στο δεύτερο παιχνίδι. Στο πρώτο παιχνίδι πήγε στο spawn island αλλά άργησε πολύ και μετά από πολύ τρέξιμο (και μια εντυπωσιακή μάχη με τον Ninja) κατάφερε να φτάσει στο top 15. Το ίδιο έκανε και στο τρίτο παιχνίδι αλλά στο γυρισμό κόλλησε στους βράχους και με συνεχόμενα heals κατάφερε απλά να μπει στο top 10 παίρνοντας και την 1η θέση γενικά! Εντυπωσιακό αν σκεφτείς ότι το κατάφερε με 4 kills συνολικά τη στιγμή που ο TeamSoloMid Break έκανε 11 μόνο στο πρώτο παιχνίδι!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=KF34L6FdzXY

 

Μπορείτε να δείτε όλο το τουρνουά εδώ.

 

 

 

Add Comment