Image Alt

SP Gaming Net Station

Όλα όσα ξέρουμε για τον Κομήτη του Fortnite (και τα UFO)

Όπως όλα δείχνουν ο Κομήτης θα χτυπήσει κάποιο σημείο του νησιού του Fortnite πολύ σύντομα με φήμες να λένε για  πιθανή σύγκρουση σήμερα/αύριο, δεινόσαυρους, εξωγήινα UFO και άλλα διάφορα. Τι είναι όμως αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα;

Το μόνο πραγματικό δεδομένο είναι οτι ο Κομήτης με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα χτυπήσει το νησί κάποια στιγμή κοντά στην έναρξη της 4ης Σεζόν  και ακόμα πιο πιθανό είναι αυτό να γίνει μέσα στην 10 εβδομάδα της 3ης σεζόν ώστε να ξεκινήσει η 4η με τον νέο “βελτιωμένο”  χάρτη.

Τα δεδομενα

Σε αυτή την τρίτη σεζόν, ο χάρτης γέμισε με τηλεσκόπια που “κοιτάζουν” προς τον κομήτη. Ταυτόχρονα η Epic πρόσθεσε πολλά skins και cosmetics με θέμα το διάστημα.

Ο Κομήτης σε κάθε patch φαίνεται να βρίσκεται και πιο κοντά στο νησί.

Dataminers ανακάλυψαν ένα μυστηριώδες αντικείμενο σε σχήμα αυγού κάτω από τα Tilted Towers.

το αυγό κάτω από τα tilted towers

Νέοι Μετεωρίτες εμφανίστηκαν στον ουρανό στα τελευταία updates και φαίνονται να βρίσκονται σε “σημείο εισόδου” στην ατμόσφαιρα.

Στο τελευταίο patch εμφανίστηκε ένα διαλυμένο σαλονάκι στην ταράτσα ενός από τους ουρανοξύστες του Tilted Towers

το νέο σαλόνι στα tilted towers

Image: Forbes.com

Οι Εξωγήινοι

Εκεί μπορείς να βρεις αρκετά στοιχεία για την πτώση του κομήτη αλλά και πιθανή εμφάνιση UFO!

στοιχεία από τα tilted towers

Χθες το βράδυ το επίσημο account του Fortnite στο twitter έκανε μια “μυστήρια” ανάρτηση με ένα Λάμα. Ταυτόχρονα, η συγκεκριμένη εικόνα “παίζει” σε πολλές τηλεοράσεις μέσα στο παιχνίδι!

Για όσους δεν το παρατήρησαν, δίπλα στον κομήτη πλέον διαγράφεται ένα ακόμα αντικείμενο που πολλοί πιστεύουν ότι ειναι διαστημόπλοιο από UFO και ο κομήτης τελικά δεν είναι τίποτα παρά μόνο μια κάλυψη για πιθανή εισβολή!

Το Save the World έχει επίσης Κομήτη, αλλά μετά το τελευταίο update μας σύστησε στην ιστορία του “Lars” που λέει ότι κάτι στον ουρανό “επικοινωνεί” με τα ζόμπι του παιχνιδιού, και ότι ο μόνος τρόπος να το δεις ειναι με τηλεσκόπια.

Ψάχνοντας μέσα στα αρχεία του παιχνιδιού, βρέθηκαν διάφορα αρχεία ήχου μετεωριτών που “σπάνε”, περνάνε κοντά μας ή διαλύονται. (μπορείτε να τα βρείτε και να τα ακούσετε στο fortniteintel.com). Έχει βρεθεί επίσης ένα νέο mode με όνομα “Impact”. Είναι πολύ πιθανό να μιλάμε για την πρόσκρουση του κομήτη αλλά το ίδιο πιθανό είναι να δημιουργηθεί ένα Mode κατά το οποίο στον χάρτη πέραν του storm circle, θα πέφτουν σε τυχαία σημεία μετεωρίτες, με τους παίκτες να προσπαθούν να τους αποφύγουν. Κάτι παρόμοιο κάνει το PUBG με το λεγόμενο “red zone“.

Τα συμπερασματα

Δεν ξέρω ποια ειναι η άποψη σας, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι θα μπει νέο Impact Mode όπου μέσα στον χάρτη θα πέφτουν μετεωρίτες και θα πρέπει να τους αποφύγεις, πιθανότατα με την έναρξη της 10ης εβδομάδας. Ταυτόχρονα ο μετεωρίτης θα πέσει (αν πέσει) με την έναρξη της 4ης σεζόν, οπότε μην βιάζεστε να αποχαιρετήσετε τα Tilted Towers.

Add Comment