Image Alt

SP Gaming Net Station

Wing Commander 3 On the House

onthehouse_origin

Η EA πηγαίνει πίσω στις ρίζες της, καθώς για αυτό το μήνα επέλεξε το Wing Commander III: Heart of the Tiger για να κατανείμει δωρεάν μέσω της πλατφόρμας Origin!

Το παιχνίδι είναι προφανώς παλιό (του 1994) και τα γραφικά θα σας φανούν “όχι και τόσο εντυπωσιακά”, αλλά όταν πρωτοκυκλοφόρησε για PC και MAC έκανε πάταγο για πολλούς και διάφορους λόγους. Ήταν από τα πρώτα παιχνίδια που βασίζονταν τόσο πολύ στις Live Action σκηνές με πραγματικούς ηθοποιούς ανάμεσα στις αποστολές, χρησιμοποιώντας στο έπακρο τη σχετικά νέα τεχνολογία των CD. Και όταν λέμε πραγματικούς ηθοποιούς εννοούμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ηθοποιούς, όχι “έχω-έναν-ξάδεφλο-που-τελείωσε-μια-σχολή-υποκριτικής-έλα-μωρέ-καλός-είναι”.

Στο παιχνίδι εμφανίζεται ο Mark Hamill (ο Luke Skywalker, κεντρικός πρωταγωνιστής της αρχικής τριλογίας Star Wars), ο Malcolm McDowell (πρωταγωνιστής στο Κουρδιστό Πορτοκάλι και σε μερικά επεισόδια του Star Trek και του Heroes), ο John Rhys-Davies (ο νάνος Gimli από το Lord of the Rings) και η Ginger Lynn Allen (γνωστή πορνοστάρ εκείνης της δεκαετίας με άπειρα πρωτοσέλιδα δίπλα σε Billy Idol, George Clooney και Charlie Sheen).

wc3heart

Και μετά από το μικρό διάλειμμα για κουτσομπολιό, να ενημερώσουμε ότι ο δημιουργός του παιχνιδιού, Chris Roberts, αυτή την περίοδο εργάζεται πάνω στο Star Citizen που θεωρείται το next best thing στα Space Games και ότι το Wing Commander 3 είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια της εποχής που ακόμα πουλιούνται έστω και με $4,99. Αυτά και μόνο θα έπρεπε να σας δώσουν μια ιδέα για το πόσο καλό παιχνίδι πρόκειται.

Μια μικρή επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα της Origin μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου και το παιχνίδι είναι δικό σας.

Add Comment