Image Alt

SP Gaming Net Station

Ένας Δεινόσαυρος στο Apex Legends

Από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του Apex Legends, πολλοί παίκτες παρατήρησαν ότι μπορούν να βρουν μικρά λούτρινα δεινοσαυράκια σε διάφορα σημεία μέσα στο χάρτη του παιχνιδιού

Έπειτα άρχισαν να παρατηρούνται κάποια “a nessy appears” ανάμεσα στο kill feed τα οποία απέκτησαν μια επιπλέον βαρύτητα όταν σε σχετική ερώτηση, ο community manager του παιχνιδιού είπε ότι “κάποιος κάτι έτοιμάζει” (το γνωστό και ως κάποιο λάκο έχει η φάβα).

Με τα πολλά, το Reddit αποφάσισε ότι έχει ως σκοπό να βρει ΟΛΑ τα δεινοσαυράκια του χάρτη και να δει τι γίνεται. Σύντομα κυκλοφόρησε και ο παρακάτω χάρτης


Για όποιον δεν κατάλαβε, πρόκειται για τις τοποθεσίες από όλα τα δεινοσαυράκια του χάρτη. Και τα νούμερα δεν είναι καθόλου τυχαία.

Αν πυροβολήσεις τα δεινοσαυράκια με αυτή τη σειρά μέσα στο ίδιο Game, θα εμφανιστεί μια τεράστια Nessy (που δε μοιάζει τόσο με δεινόσαυρό) μέσα στο νερό στην άκρη του χάρτη.

Αν δεν μας πιστεύετε δείτε και μόνοι σας. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να βρειτε όλες τις τοποθεσίες ώστε να ξεκινήσετε το κυνήγι και μόνοι σας!


Add Comment