Image Alt

SP Gaming Net Station

Battlefield 4 Levolution!

[youtube id=”Q3W4FbsAqIY” width=”633″ height=”356″]

Ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Battlefield 4 είναι αυτό που η δημιουργός DICE ονομάζει “Levolution”, δηλαδή τη δυνατότητα που παρέχει στον παίκτη να αλλάζει το περιβάλλον γύρω του έτσι ώστε να οχυρώνεται καλύτερα, να παγιδεύει τους αντιπάλους του ή ακόμη και να προβαίνει σε μεγάλες καταστροφές που αλλάζουν ριζικά τον χάρτη (π.χ. ανατίναξη ενός κτιρίου που κλείνει δρόμους). Δείτε παρακάτω και το σχετικό video από τη Gamescom 2013.

Ακόμη, η DICE επιβεβαίωσε ότι στην πρεμιέρα του παιχνιδιού (1 Νοεμβρίου για Xbox 360, PS3 και PC) θα είναι διαθέσιμα 7 multiplayer modes (Team Deathmatch, Squad Deathmatch, Rush, Domination, Conquest, Defuse, Obliteration) και 10 διαφορετικοί χάρτες.

Τα Obliteration και Defuse είναι τα modes που συναντάμε για πρώτη φορά στο Battlefield 4. Στο πρώτο, οι δύο αντίπαλες ομάδες προσπαθούν να βρουν τη βόμβα σε έναν μεσαίου μεγέθους χάρτη και να ανατινάξουν τρεις μεγάλες μονάδες του αντιπάλου. Μετά από κάθε ανατίναξη, εμφανίζεται νέα βόμβα. Το δεύτερο, είναι ένα πολύ γρήγορο και έντονο mode στο οποίο οι παίκτες πεθαίνουν μόνο μια φορά.

Developer: EA Digital Illusions CE
Publisher: Electronic Arts
Series: Battlefield
Engine:  Frostbite 3
Platform: Windows, PS 3, PS 4, Xbox 360, Xbox One
Release date: October 29, 2013
Genre: First-person shooter
Mode: Single-player, multiplayer

Add Comment