Image Alt

SP Gaming Net Station

Μία ανάσα από την πρώτη θέση στη ΔΕΘ οι SP Punishers!

Οι featured streamers μας beatrixgodlike και prismenoseu διαγωνίστηκαν στο PUBG Duos τουρνουά που έγινε στη ΔΕΘ (με το όνομα SP Punishers και χορηγό την HCN) και έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση! Ξεχώρισαν για τα aggressive plays τους και τα ΠΟΛΛΑ kills φτάνοντας μια ανάσα από την κατάκτηση του τουρνουά!

Πιο συγκεκριμένα, με το τέλος του 4ου παιχνιδιού οι SP Punishers βρίσκονταν στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης με τα περισσότερα kill points από κάθε άλλον!SP Punishers

Δυστυχώς στο τελευταίο game η τύχη τους γύρισε την πλάτη. Τα αυτοκίνητα τους δέχονταν πυρά από παντού και ένα “τυχερό” knock που έφαγε ο Prismenoseu νωρίς, έβγαλε την ομάδα εκτός διεκδίκησης. Παρόλα αυτά οι εμφανίσεις των SP Punishers στα πρώτα 4 παιχνίδια ήταν τόσο εντυπωσιακές που τερμάτισαν στην Τρίτη Θέση σε ισοβαθμία. Βέβαια, για κάποιο λόγο αν και είχαν πολλά περισσότερα kills, οι διοργανωτές δήλωσαν ότι μεγαλύτερη βαρύτητα έχουν τα placement points, με τους SP Punishers να καταλήγουν τελικά τέταρτοι.

Ήταν μια πολύ καλή και μερικές φορές εντυπωσιακή προσπάθεια από τους beatrixgodlike και prismenoseu που έδειξαν ξεκάθαρα ότι εκτός από “non competitive plebs”, μπορούν να σταθούν άνετα στην ελληνική eSports σκηνή.

2 Comments
Add Comment