Image Alt

SP Gaming Net Station

outcast

Θα καθυστερήσει το Outcast – Second Contact [video]

Το Outcast – Second Contact συνεχίζει τον δρόμο των sequels/remakes/reboots/reimaginings καθώς είναι ένα sequel/reboot/reimagining του κλασσικού action-adventure του 1999 με τον τίτλο Outcast. Το Outcast είχε κερδίσει τον τίτλο του “Adventure Game της χρονιάς” και γενικώς θεωρείται από πολλούς ο προκάτοχος του Grand Theft Auto σχετικά με την ελευθερία να εξερευνήσεις έναν φαινομενικά τεράστιο 3D κόσμο.

Στο ορίτζιναλ παιχνίδι, η Γη (δηλαδή οι ΗΠΑ, μιας και είμαστε ακόμα στη δεκαετία του 90) έχει καταφέρει να στείλει μια μηχανή ανίχνευσης σε ένα παράλληλο σύμπαν. Κάπου εκεί όλα πάνε στραβά με τους εξωγήινουν (ναι, τελικά δεν είμαστε μόνοι) να βρίσκουν και να σχεδόν καταστρέφουν τη μηχανή. Και λέμε σχεδόν γιατί αντί να την καταστρέψουν, ουσιαστικά την μετέτρεψαν σε μαύρη τρύπα που είναι έτοιμη να καταπιεί τη Γη. Τέλειο;

Κάπου εκεί λοιπόν μπαίνεις και εσύ, ο πιστός στρατιώτης της Γής (των ΗΠΑ δηλαδή), που πρέπει να μεταφέρεις τρεις επιστήμονες στο παράλληλο σύμπαν για να αποκαταστήσετε τη βλάβη στη μηχανή ανίχνευσης ώστε να ανακτήσετε τα δεδομένα που “τράβηξε” και να σώσεις και τον κόσμο! Δύο σε ένα. Ακόμα πιο τέλειο; Φυσικά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα προγραμματίσαμε και μόλις φτάνετε στον ξένο κόσμο, βρίσκετε μια  φυλή αυτόχθονων που νομίζουν ότι είσαι ο Μεσσίας τους!

Από εκεί και πέρα – αναμενόμενα – μαθαίνουμε ότι ο παράλληλος κόσμος είναι πραγματικά παράλληλος με κάποια χρόνια διαφορά. Ουσιαστικά είναι σαν να γύρισες στο Μεσαίωνα και να σε περάσαν για τον Ιησού… και από ότι θυμάστε, δεν ήταν ΟΛΟΙ μεγάλοι φανς του Ιησού.

Το Outcast – Second Contact είχε δηλώσει σαν ημερομηνία κυκλοφορίας τον Μάρτιο του 2017 αλλά τελικά το μόνο που κυκλοφόρησε ήταν το debut trailer του παιχνιδιού που μας ενημερώνει ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο Φθινόπωρο.

 

Add Comment