Image Alt

SP Gaming Net Station

Τον Απρίλιο το νέο quest του Hearthstone

Ο Ragnaros the Firelord είναι μια από τις καλύτερες/χειρότερες κάρτες στο Hearthstone, ανάλογα αν είσαι κάτοχος της, ή αντίπαλός της όταν “σκάει” με δύναμη στο board.

Είναι υπεύθυνος για μερικές από τις πιο θεαματικές ανατροπές σε ranked games, αλλά και για μερικά από τα πιο θεαματικά bloopers (όταν δεν μπορεί να σημαδέψει τίποτα σωστά).

Γενικώς είναι μια κάρτα με την οποία ασχολούμαστε πολύ και σαν να μην έφτανε αυτό, θα ασχοληθούμε ακόμα περισσότερο, μιας και θα είναι ένα από τα bosses του νέου quest που έρχεται τον Απρίλιο,

Το Blackrock Mountain, θα ακολουθεί την ίδια λογική με το Naxxramas. Νέο board, νέες κάρτες που θα πρέπει να ξεκλειδώνουμε νικώντας τα νέα bosses και φυσικά, όλο το quest θα διαιρείται σε πολλά μικρότερα που θα ξεκλειδώνουν κατά τη διάρκεια του μήνα.

Το νέο quest ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της PAX East από τον Eric Dodds, ο οποίος ανέφερε και μερικές άλλες κάρτες.

Θα υπάρχει ο Dark Iron Skulker (Rogue) με 4/3 για 5 μάνα με Battlecry: Deal 2 damage to all undamaged minions.

Έπειτα θα είναι ο Grim Patron με 3/3 για 5 μάνα με ability: Whenever this minion survives damage, summon another Grim Patron.

Επόμενος ο Blackwing Technician με 2/4 για 3 μανα με το If you’re holding a dragon gain +1/+1.

Και μια και μιλάμε για Δράκους, έχουμε τον Hungry Dragon με 5/6 για 4 μάνα με Battlecry: Summon a random 1-cost minion for your opponent.

Τέλος αναφέρθηκε ο Rend Blackhand με 8/4 για 7 μάνα με Battlecry: If you’re holding a Dragon, destroy a legendary minion.

Add Comment