Image Alt

SP Gaming Net Station

Οι δύο νέοι χαρακτήρες του Overwatch

Καλωσορίστε τη Zarya και τον McCree, τους δύο νέους χαρακτήρες του πολυαναμενόμενου Overwatch της Blizzard. Στη φετινή PAX East. Το παιχνίδι παραμένει ίδιο από πλευράς gameplay και γραφικών πάντως, χωρίς κάποια σημαντική αλλαγή από την περσινή του πρώτη εμφάνηση στην BlizzCon.

Οι δύο νέοι χαρακτήρες λοιπόν είναι η Ρωσίδα μποντιμπιλντερού Zarya και ο Αμερικανός καουμπόυ McCree. Για όσους έχουν παίξει Team Fortress 2, η Zarya είναι κάτι ανάμεσα σε Pyro και Demoman με την εμφάνιση του Heavy. Μπερδευτήκατε; Το όπλο της περιλαμβάνει μια κοντινής απόστασης ενεργειακή φωτιά και έναν μακρινής απόστασης εκτοξευτήρα ρουκετών. Σε συνδυασμό με την ασπίδα που έχει, είναι αρκετά ευέλικτη ανάμεσα σε κοντινές και μακρινές αποστάσεις.

Από την άλλη ο McCree είναι κλασική περίπτωση Αμερικανού western καουμπόυ. Δεν ρωτάει πολλά πολλά και ορμάει στις μάχες με τον εξάσφαιρο ειρηνοποιό του (Peacekeeper). Μπορεί να φαίνεται “μικρό” το όπλο του, αλλά κάνει σοβαρή ζημιά είτε από κοντά είτε από μακριά. Μαζί με την flashbang, είναι ο καλύτερος σύντροφος για μαζικές εκτελέσεις σε κλειστούς χώρος.

Με αυτούς τους δύο λοιπόν, οι χαρακτήρες του επερχόμενου σχεδόν-MOBA σχεδόν-FPS παιχνιδιού έφτασαν αισίως τους 14, με αρκετούς ακόμα να έρχονται…


Add Comment