Image Alt

SP Gaming Net Station

Warcraft Movie News

Ο παραγωγός της ταινίας που θα βασίζεται στο Warcraft  μίλησε στο IGN και δήλωσε ότι η ταινία θα βασίζεται σε δύο φυλές, κάτι που ίσως και να φάνηκε περίεργο σε πολλούς, μιας και το WoW έχει πολύ περισσότερες από δύο.

Η είδηση στη δήλωση του Thomas Tull είναι ότι η ταινία ουσιαστικά δεν θα βασίζεται καθόλου στο World of Warcraft! Πολλά χρόνια πριν το WoW υπήρχε ένα παιχνίδι στρατηγικής που λεγόταν Warcraft 3. Ακόμα πιο πριν ήταν το Warcraft 2 Tides of Darkness και το εξώφυλλό του μας δίνει ήδη μια ιδέα του ποιες είναι οι 2 φιλές που ανέφερε ο παραγωγός της ταινίας.

Αν ανατρέξουμε στο μακρινό 1994 θα δούμε ξεκάθαρα ένα παιχνίδι με τον τίτλο Warcraft: Orcs & Humans. Και κάπου εκεί το μυστήριο λύνεται. Η ταινία (στην οποία η Blizzard έχει full creative control)  θα αναφέρεται λογικά στο πρώτο παιχνίδι του κόσμου του warcraft και στην πρώτη επαφή των ανθρώπων με τα ορκς.

Κάτι που μας φέρνει στο ασφαλές συμπέρασμα ότι σε περίπτωση που η ταινία πάει καλά στα ταμεία, θα έχει ΠΟΛΥ πράμα να εξερευνηθεί σε πιθανές επόμενες ταινίες!

Τελικό συμπέρασμα: Η ταινία που θα βγει το 2016 δεν θα περιέχει night elves, Taurens, Pandaren, Draenei και τέτοια. Αν περιμένετε να δείτε μια ταινία σαν το WoW θα απογοητευτείτε. Θα πρόκειται σχεδόν για ένα origin story του World of Warcraft και θα πρέπει να περιμένουμε μερικά χρόνια και να κόψουμε μερικά εκατομμύρια εισιτήρια για να δούμε τα αγαπημένα μου Blood Elves στη μεγάλη οθόνη…

Add Comment