Image Alt

SP Gaming Net Station

Κολοσσιαία συνεργασία για την ταινία Warcraft!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία του SP Gaming Net Station και του κινηματογράφου Κολοσσαίον, με αφορμή την κυκλοφορίας της πρώτης (μέχρι νεοτέρας) μεγάλου μήκους ταινίας της Blizzard που ονομάζεται Warcraft Movie!

Οι φίλοι των PC-Games και των Fantasy ταινιών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και το gaming αλλά και την ταινία Warcraft στην καλύτερη δυνατή τιμή: με κάθε προαγορά χρόνου ή χρήση οποιουδήποτε πακέτου LAN στο SP Gaming Net Station, παίρνετε και ένα κουπόνι για την ταινία Warcraft με έκπτωση 50% επί της αρχικής τιμής του εισιτηρίου στον κινηματογράφο Κολοσσαίον!

Μπορεί λοιπόν στον κόσμο του Warcraft να είστε αντίπαλοι (Horde ή Alliance) αλλά τίποτα δεν εμποδίζει την παρέα του SP Gaming Net Station να μεγαλώσει και εκτός του διαδικτύου. Σας προσκαλούμε λοιπόν να ενωθούμε σε μια μεγάλη παρέα και μαζί να παρακολουθήσουμε τις επικές στιγμές του “Warcraft” όλοι μαζί!

Δυο κόσμοι συγκρούονται…

Δύο κόσμοι ενώνονται…

To Warcraft, η πιο αναμενόμενη και φιλόδοξη ταινία που βασίζεται στο (κατά πολλούς) καλύτερο video-game όλων των εποχών, επιτέλους έρχεται! Από τις 10 Ιουνίου οι ήρωες του Άζεροθ, άνθρωποι και ορκς θα ζωντανέψουν μπροστά στα μάτια μας στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η προσφορά θα ισχύει για όλες τις ημέρες προβολής της ταινίας στον κινηματογράφο Κολοσσαίον.

Περισσότερες πληροφορίες στο κατάστημα SP Gaming Net Staion (25ης Μαρτίου 5) και στον κινηματογράφο Κολοσσαίον (Βασ. Όλγας 150).

Warcraft Movie Poster

 

6 Comments
Add Comment