Image Alt

SP Gaming Net Station

Πρωτες εντυπωσεις απο το Call of Duty:Warzone

Το Call of Duty Warzone είναι το battle royale mode της δημοφιλούς σειράς. Είναι η πρώτη ουσιαστική προσπάθεια του Franchise να μπει στον ανταγωνισμό των Battle Royales που έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία δύο χρόνια.

Θα έχει solos, duos, trios ενώ ο κύκλος του safe zone θα είναι εμφανής από τη στιγμή που θα μπαίνετε στο αεροπλάνο ώστε να είναι πιο εύκολο να διαλέξετε που θα πέσετε και να μην υπάρχει το φαινόμενο “κυνηγάμε τον κύκλο”.

Μια άλλη αλλαγή σχετικά με τα υπόλοιπα BR είναι ότι από την αρχή θα έχεις πάνω σου ένα πιστόλι για τα early fights. Τα όπλα θα ακολουθούν τη νοοτροπία του Fortnite και θα έχουν έτοιμα όλα τα attachments αλλά θα αλλάζει το rarity. Μπορείς να βρεις κάποια Buy Stations όπου μπορείς να αγοράσεις armor, UAV,, revive kits κλπ.

Για να βρεις χρήματα για τα παραπάνω θα πρέπει να ολοκληρώσεις κάποια “contracts (συμβόλαια)” τα οποία μπορείς να βρεις διάσπαρτα μέσα στον χάρτη. Τι πιο ενδιαφέρον όμως είναι το Γκούλαγκ. Κάθε φορά που πεθαίνεις, όσο περιμένεις τους συμπαίκτες σου να σε κάνουν revive, μπαίνεις σε ένα “deathmatch mode” όπου παίζεις 1v1 με κάποιον άλλον “άτυχο” και όποιος κερδίσει γίνεται αυτόματα respawn!

Το mode θα είναι Free-to-play κα παρακάτω, χάρη στον youtuber JackFrags μπορείτε να μάθετε όσα χρειάζεστε πριν το πιάσετε στα χέρια σας.