Image Alt

SP Gaming Net Station

[UPDATE]Νέος χάρτης στο Ring of Elysium!

[UPDATE] Με ένα μικρό tweet, η Tencent επιβεβαίωσε ότι είναι έτοιμος ο νέος χάρτης που θα ειναι όντως νησί και θα έχει όντως ηφαίστειο αν και δεν ξέρουμε αν ειναι playable η περιοχή του Ηφαιστείου!

Αρχικό Άρθρο

Το Ring of Elysium είναι ένα νέο δωρεάν παιχνίδι Battle Royale που γρήγορα χαρακτηρίστηκε κλόνος του PUBG αλλά πλέον δείχνει ότι είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Έχει προσθέσει νέα πράγματα στον χώρο των BR Games τα οποία έχουν αντιγράψει και οι μεγάλοι του ανταγωνιστές όπως τα redeployable gliders που προστέθηκαν κάποια στιγμή στο Fortnite και τα χιόνια στον χάρτη που οδήγησαν στη δημιουργία του Vikendi Map στο PUBG.

Το επόμενο βήμα που έκανε είναι η δημιουργία των in game interactive story events όπως τα raffle και murder case events που έτυχαν πολύ καλής υποδοχής από τους χρήστες παγκοσμίως. Περισσότερα για τα δυο events μπορείτε να διαβάσετε στο ελληνικό group των Ring of Elysium fans στο Facebook.

Τώρα το Ring of Elysium με το παρακάτω tweet μας εύχεται Καλή Χρονιά και μας προκαλεί να βρούμε κρυμμένα στοιχεία στην εικόνα με τις φήμες να οργιάζουν!

 

Οι περισσότεροι μιλάνε για νέο χάρτη που θα περιλαμβάνει ηφάιστειο και λάβα. Άλλοι μιλάνε για χάρτη βασισμένο σε περιοχή με ηφαίστειο όπως η Πομπηία ή ακόμα περισσότερο η Σαντορίνη μιας και η εικόνα παραπέμπει σε ελληνικό νησί!

Περισσότερες φήμες/νέα για το Ring of Elysium μπορείτε να βρείτε κάνοντας join στο facebook.com/groups/ROEgreece, το ελληνικό ROE Fans group!
Μην ξεχνάτε και το επίσημο Discord κανάλι του SP Gaming Community που διαθέτει ξεχωριστή κατηγορία για το ROE! Επισκεφτείτε το στο https://discord.gg/ePqCMjf

Add Comment