Image Alt

SP Gaming Net Station

Destiny 2: έρχεται και σε PC!

Η Bungie επιβεβαίωσε την επερχόμενη κυκλοφορία του Destiny 2 με μια μεγάλη αφίσα/λογότυπο στο twitter account της! Η ανακοίνωση ήρθε αμέσως μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν χάρη σε μια αφίσα ενός καταστήματος στην Ιταλία που “έδειχνε” ημερομηνία κυκλοφορίας τις 8 Σεπτεμβρίου 2017.

destiny2

Το Destiny κυκλοφόρηε το 2014 για PS και Xbox και παρά τις υποσχέσεις ότι πρόκειται για το Halo-killer, απέτυχε αρκετά, με τους παίκτες να γκρινιάζουν για την πολλή “τσαπατσοδουλειά” που έγινε για να προλάβουν την ημερομηνία κυκλοφορίας.  Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια όμως, τα DLC της Bungie έδωσαν στο παιχνίδι αυτό που έλειπε με αποτέλεσμα να αποκτήσει αρκετούς πιστούς οπαδούς και να δημιουργήσει ένα “καλτ χαρακτήρα” που προκαλεί ενδιαφέρον ακόμα και για την ύπαρξη ενός σήκουελ.

Όπερ και εγένετο με τη Bungie να ανακοινώνει επίσημα ότι πρόκειται να δούμε το Destiny 2 πιο σύντομα από ότι περιμέναμε!

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι οι φημες που ακούγονται για παράλληλη κυκλοφορία σε PC ταυτόχρονα με τις εκδόσεις για PS4 και Xbox One με τους χρήστες PC να έχουν ενθουσιαστεί από την προοπτική, ειδικά αν το παιχνίδι προσφέρει όλα όσα υπόσχεται. Το Destiny 2 θα συνεχίσει αν είναι FPS και λογικά το gameplay δεν θα απέχει πολύ από το πρώτο παιχνίδι προσθέτοντας νέα όπλα μιας και το σύστημα μάχης και τα γραφικά του ήταν τα μόνα που άξιζαν κατά την αρχική του κυκλοφορία.

Αναμένουμε λοιπόν για την επίσημη ανακοίνωση κυκλοφορίας για να δούμε αν το leaked poster θα βγει αληθινό.

3 Comments
Add Comment