Image Alt

SP Gaming Net Station

Titanfall 2 – Colony Reborn Gameplay Trailer

Κάποτε το Titanfall ήταν το επόμενο μεγάλο franchise στη βιομηχανία του gaming, με ιδέες και υποσχέσεις που ήθελαν να το φέρουν στην κορυφή των FPS games, ειδικά στο Multiplayer κομμάτι. Μερικά χρόνια αργότερα το Titanfall απέδειξε ότι δεν μπορείς να γίνεις νούμερο ένα βασισμένος μόνο σε υποσχέσεις. Κάτι που από ότι φαίνεται έγινε βίωμα στην Respawn Entertainment που το 206 κυκλοφόρησε το -απείρως καλύτερο- Titanfall 2.

Μπορεί το τρένο του “επόμενου μεγάλου franchise” να χάθηκε σχεδόν οριστικά, αλλά οι δημιουργοί του φαίνεται να το έχουν πάρει πατριωτικά και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους να μας αποδείξουν ότι έχουν σωστές προθέσεις και θέλουν να φέρουν στους gamers μια διαφορετική και φρέσκια πρόταση.

Το νέο τους βήμα είναι το δωρεάν DLC του Titanfall 2 με το όνομα Colony Reborn που περιέχει μια καινούρια πίστα (Colony), ένα νέο όπλό (R-101) και ένα νέο execution (Curb Check). Φυσικά το DLC θα περιέχει ΚΑΙ paid καλούδια, αλλά είναι πάντα όμορφο να ξέρεις ότι ο δημιουργός του παιχνιδιού που σου αρέσει, σκέφτεται και το δικό σου πορτοφόλι εκτός από το δικό του…

 

Add Comment