Image Alt

SP Gaming Net Station

Η Google έχτισε Escape Room που βγαίνεις μέσω των Google Apps!

Αν έπρεπε να βάλουμε εναλλακτικό τίτλο στο παρόν κείμενο, θα βάζαμε το “Το τερμάτισε η Google” ! H Google France λοιπόν, έχτισε ένα τεράστιο escape room με στόχο να δημιουργήσει έναν χώρο που ενώνονται ο ψηφιακός με τον πραγματικό κόσμο.

Όλοι ξέρουμε πόσο της μόδας είναι τα escape rooms και πώς λειτουργούν. Πληρώνουμε για να κλειστούμε μέσα σε ένα δωμάτιο που περιέχει στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να βγούμε εντός του προκαθορισμένου χρόνου, που συνήθως είναι περίπου μία ώρα. Η Google France και η We Are Social το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, αφού για να βγεις από το δωμάτιο θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις virtual applications της Google όπως το Google Translate, το Google Hangout, το Google Cardboard, μέχρι και αγαπημένο σου Google Search θα χρειαστεί να κάνεις!

Αυτό το πρότζεκτ δείχνει τις πραγματικές δυνατότητες των προϊόντων [της Google], χρησιμοποιώντας ένα από τα μεγαλύτερα trends αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Διευθυντής της We Are Social

Το πρότζεκτ ονομάζεται Première Pièce και βρίσκεται σε ένα μυστικό μέρος στο κέντρο του Παρισιού από τις 20 μέχρι τις 29 Μαΐου. Το παιχνίδι διαρκεί 40 λεπτά και η Google έχει ήδη δώσει κάποια στοιχεία για το πώς θα μπορείς να χρησιμοποιείς τα Apps της:

PM_BOUCLE_PONT2

Οι παίκτες πρέπει να ξεκλειδώσουν ένα λουκέτο με κλειδαριά 4άρων ψηφίων για να βρουν ένα αντικείμενο στο χρηματοκιβώτιο. Πρέπει να βρουν την ημερομηνία κυκλοφορίας δύο ταινιών στο Google Search και τις προσθέσουν.
Πρέπει να χρησιμοποιήσουν το Google Hangout για να βρουν στοιχεία που τους δίνει μέσω της εφαρμογής η Julie (η φανταστική ιδιοκτήτρια του χώρου).
Το Google Translate θα βοηθήσει τους παίκτες να μεταφράσουν μυστηριώδη μηνύματα σε ξένες γλώσσες που βρίσκονται κρεμασμένα σε αφίσες στους τοίχους.

Αν έχετε παίξει ποτέ escape room, καταλαβαίνετε ότι ήδη η Google έχει προδώσει κατά πολύ την εμπειρία, παρόλα αυτά το δωμάτιο είναι Sold Out όλες τις ημέρες λειτουργίας του, που σημαίνει ότι γρήγορα θα ξεπηδήσουν και άλλα σε άλλες πόλεις…

Πηγή: ADWEEK

5 Comments
Add Comment