Image Alt

SP Gaming Net Station

Καλωσορίζουμε τον streamer PRISMENOSEU

Καλοσωρίζουμε τον νέο μας featured streamer που μέσα σε λίγες εβδομάδες streaming έχει αποδείξει ότι δίκαια συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους PUBG παίκτες της Ευρώπης με rank 1 σε DUO EU και rank 10 σε Squads EU κερδίζοντας το προσωνύμιο “ο Έλληνας Shroud”! Στηρίξτε μαζί μας την προσπάθεια του PRISMENOSeu και απολαύστε μαζί μας extreme aggressive plays!

Ποιος ειναι ο PRISMENOSeu

Το όνομα του ειναι Γιάννης Κίτσος, ετών 31, ζει στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται χρόνια με τα FPS games με το nickname BeAsT. Μετά από πολλά χρόνια ασχολίας με CS 1.6/CS:GO και παρουσίας σε πολλά τουρνουά με την ομάδα SP Gaming αποφάσισε να ασχοληθεί με το PUBG και το Streaming, φτάνοντας μέχρι το Νούμερο Ένα της Ευρωπαϊκής κατάταξης (EU Servers) στα Duos.

Στρημάρει καθημερινά πρωινές ώρες μέχρι να αντέξουν οι αντίχειρές του και ενίοτε μπορεί να τον πετύχετε σε ήρεμα απογευματινά streams. Εντός των ημερών θα ξεκινήσουν και τα !giveaways στο κανάλι του με hardware και case keys για το PUBG, δωρεάν ώρες στα SP Gaming Net Station καθώς και Subscriber Games.

Ρϊξε ένα follow στο https://twitch.tv/prismenoseu
Κάνε ένα subscribe στο κανάλι του στο Youtube.

Social Media:

facebook.com/prismenoseu
twitter.com/prismenoseu
instagram.com/prismenoseu

10 Comments
Add Comment