Image Alt

SP Gaming Net Station

League of Legends Spring Tournament 2018 [Photos]

Η άνοιξη ξεκίνησε με έναν βροχερό Μάρτη και στο SP Gaming Net Station το κλίμα ήταν παρόμοιο: βροχή τα δώρα που δόθηκαν στο League of Legends Spring Tournament που διεξήχθει το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018!

Σε ένα πολυαναμενόμενο event 2vs2 , δέκα ομάδες διαγωνίστηκαν για τις πρώτες θέσεις και πολλά έπαθλα. Το γεγονός ότι η κάθε ομάδα αποτελούνταν από δύο άτομα και τα winning condition ήταν τρία (4 kills, 2 towers, 100 minions) ώθησε τις ομάδες σε γρήγορα αλλά αγωνιώδη παιχνίδια. Οι περισσότεροι επέλεξαν το κλασικό duo με ADC και Tank αλλά δεν έλλειψαν οι εκπλήξεις που μάλιστα οδήγησαν πολύ ψηλά στην κατάταξη ομάδες με δύο tank ή δύο AP με ισχυρά ΑΟΕ spells. Τελικά οι σίγουρες και πιο στέρεες επιλογές έδωσαν την πρωτιά στους «Ρολό ταμειακής».

Highlights της διοργάνωσης

Οι συμμετοχές μικρών φίλων του LoL με αστεία ονόματα ομάδων όπως «Δεν ξέρω» και αρκετά ασυνήθιστο gameplay, η ομάδα «Ήρθαμε για τον καφέ» που έπαιξε χαλαρά και απόλαυσε τον καφέ της, η έκπληξη στα πρόσωπα όλων των συμμετεχόντων που έφυγαν από τους αγώνες όλοι με δώρα και η φιλική ατμόσφαιρα και τα συγχαρητήρια που έδωσαν όλες οι ομάδες μεταξύ τους.

Εκτός των χρηματικών έπαθλων και των δωρεάν ωρών που δόθηκαν από το SP Gaming Net Station, τόσο οι πρώτοι όσο και οι τυχεροί μέσω κλήρωσης έλαβαν δώρα όπως περιφερειακά υπολογιστών (headsets, mousepads, mouse) από την CoolerMaster Hellas και accessories σχετικά με το League of Legends από το Anime House.

[huge_it_gallery id=”26″]

Add Comment