Image Alt

SP Gaming Net Station

War Report από το RainbowSix:Siege – SPring Tournament

Το τουρνουά RainbowSix:Siege – SPring Tournament τελείωσε και μετράμε όχι απώλειες αλλά νίκες. Με δέκα ομάδες να διαγωνίζονται για έπαθλα αξίας άνω των 1000€, παρακολουθήσαμε αγώνες υψηλού επιπέδου – ειδικά στις δύο τελικές φάσεις.

Οι πρώτοι αγώνες ήταν μάλλον δοκιμαστικοί για κάθε ομάδα -αν και όλοι είχαν τη δυνατότητα warmup- και τα αποτελέσματα γρήγορα με καθαρές νίκες, συνήθως 2-0. Στο event χρησιμοποιήθηκαν κανόνες loser bracket και έτσι δόθηκε σε όλους η ευκαιρία να ξαναδοκιμάσουν τα skills τους ακόμα και απέναντι σε ομάδες που προηγουμένως απέκλεισαν.

Πρώτοι κάναν χρήση αυτών των κανόνων οι SPG όταν αντιμετώπισαν για δεύτερη φορά τους Nugz και κατάφεραν να σιγουρέψουν την τρίτη τους θέση. Σκληρoτράχηλοι οι TPG (ThePhoenixGuild) ξαναγεννήθηκαν από τις στάχτες του loser bracket, ανέβηκαν, νίκησαν τους μέχρι τότε αήτητους Pink Flamingo για να λυγίσουν μόλις με ένα αγώνα διαφορά!

Τελικά μετά από πολλές ώρες και αγώνες, νικητές στις τρείς πρώτες θέσεις αναδείχτηκαν οι PinkFlamingo, οι ThePhoenixGuild και οι SPG. Όλοι σχεδόν έφυγαν από τη διοργάνωση με δώρα από την Cooler Master Hellas και RainbowsSixSiege accessories και με την υπόσχεση για δυνατότερο τουρνουά στο μέλλον.

Την τιμητική τους είχαν οι ομάδες TPG και SPG που έκαναν την εμφάνισή τους με ομοιόμορφες στολές 😉

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

[huge_it_gallery id=”27″]

Add Comment