Image Alt

SP Gaming Net Station

Πότε ξεκινάει η δεύτερη σεζόν του Overwatch; Ποια είναι τα Rewards;

Πολλοί αναρωτιούνται πότε θα ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν του Overwatch μετά και το τέλος της πρώτης στις 18 Αυγούστου 2016. Η ερώτηση έχει γίνει σε πολλά φόρουμ και σαφής απάντηση δεν υπάρχει ακριβώς αλλά το πιο λογικό είναι ότι θα υπάρχει μια μικρή περίοδος (offseason) ανάμεσα στο τέλος της πρώτης και την αρχή της δεύτερης. Αυτή η περίοδος θα επιτρέψει στους παίκτες να παραλάβουν τα rewards τους και να ψηφίσουν τους καλύτερους παίκτες της χώρας τους για την πρώτη σεζόν και στη Blizzard να ετοιμαστεί για την δεύτερη.

Ας δούμε όσα ξέρουμε για τη δεύτερη σεζόν του Ovewatch:

  1. Δεν υπάρχει επίσημη ακριβής ημερομηνία για την έναρξη της season 2 αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα ξεκινήσει μετά τις 25 Αυγούστου με περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στις αρχές Σεπτέμβρη 2016.
  2. Η διάρκεια της σεζόν θα είναι 2 με 3 μήνες, όπως και η πρώτη σεζόν.
  3. Οι παίκτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν 10 Placement Matches μόλις ξεκινήσει η σεζόν.
  4. Μόλις τα ολοκληρώσεις θα δεις ότι το Competitive Play Skill Rating έχει γίνει reset. Αυτό σημαίνει ότι το νέο σου Rank θα είναι ένας μέσος όρος ανάμεσα στην πρώτη σεζόν και τα Placement Matches, οπότε θα περιμένεις μια απόκλιση της τάξης των 10 ranks πάνω κάτω.. Με λίγα λόγια, αν τελείωσες τη σεζόν με 70 rating μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα είσαι κάπου ανάμεσα στα 60-80 rank στη νέα σεζόν.
  5. Ήδη από σήμερα μόλις μπεις στο game μπορείς να παραλάβεις τα rewards σου, που είναι competitive points και κάποια visuals βασισμένα στην Ελλάδα και το map ILIOS, όλα ανάλογα με το μεγαλύτερο (και όχι το τελικό) σας Rank στη σεζόν.

 

 

Κερδίζεις το Player Icon και μόνο παίζοντας στην πρώτη σεζόν. Το Player Icon 2 το κερδίζεις έχοντας παίξει και τα 10 Placement Matches. Το Player Icon top 500 το κερδίζεις (προφανώς) αν είσαι στους 500 καλύτερους παίκτες της σεζόν. Το Spray το κερδίζεις απλά παίζοντας στη σεζόν αλλά αν έχεις μπει σε κάποια φάση στους 500 πρώτους κερδίζεις την animated έκδοση του.

Όσο για τα competitive points η λίστα έχει ως εξής:

  • SR 0-39: 10 CPs
  • SR 40-45: 20 CPs
  • SR 46-49: 40 CPs
  • SR 50-52: 60 CPs
  • SR 53-55: 80 CPs
  • SR 56-59: 120 CPs
  • SR 60-64: 200 CPs
  • SR 65+: 300 CPs

Εσύ σε τι Rank τερμάτισες και τι Rewards πήρες; Πες μας το Rank σου στα σχόλια και έλα στο SP Gaming Net να ετοιμάσουμε την ομάδα της δεύτερης σεζόν του Overwatch!

4 Comments
Add Comment