Image Alt

SP Gaming Net Station

Ή ESL μας ανακοινώνει το ESL CS:GO Major League Greece

Το ESL Greece βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να λανσάρει το CS:GO Major League Greece, την νέα διοργάνωση του οργανισμού για το Counter-Strike: Global Offensive. Πρόκειται για μια διοργάνωση που σκοπό έχει να χτίσει ένα οικοσύστημα γύρω από το οποίο ομάδες και παίκτες εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία θα είναι σε θέση να συναγωνίζονται γνωρίζοντας παράλληλα την κοινότητα γύρω τους καλύτερα, με αποτέλεσμα αυτή σε βάθος χρόνου να επεκταθεί.

Τι είναι το ESL CS:GO Major League Greece

To ESL CS:GO Major League Greece είναι μια διοργάνωση ανοικτή προς όλους, με μόνη προϋπόθεση συμμετοχής την εγγραφή σας σε αυτή. Η πρώτη φάση θα αποτελέσει έναν προκριματικό όπου θα χωρίσει τις ομάδες σε γκρουπ των τεσσάρων. Σκοπός του προκριματικού είναι να κατηγοροποιήσει τις ομάδες σε βαθμίδες δυναμικότητας.Από εκεί οι 8 κορυφαίες ομάδες θα βρεθούν στο Division 1 για την διεκδίκηση χρηματικών επάθλων και φυσικά για την παραμονή τους στα μεγάλα σαλόνια, την στιγμή που οι ομάδες του Division 2 θα δίνουν την μάχη τους για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.Τα συνολικά χρηματικά έπαθλα του Division 1 για την season 1 ανέρχοντα στα €1,000. Ο διαχωρισμός των επάθλων, συχνές ερωτήσεις, καθώς και το πλήρες πρόγραμμα της πρώτης σεζόν μπορούν να βρεθούν στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης.

Το ESL CS Game Integration

Το ESL CS Game Integration θα συμβάλει στην μέγιστη συγκομιδή εμπειριών από την πρώτη σεζόν του ESL CS:GO Major League Greece αυτοματοποιώντας κάθε διαδικασία για εσάς από την αρχή έως και το τέλος κάθε παιχνιδιού. Βεβαιωθείτε πως έχετε εισέλθει στην σελίδα του σωστού αγώνα, πραγματοποιήστε το veto και συνδεθείτε αυτομάτως στον server έχοντας πάντοτε ενεργοποιημένο το ESL Anticheat.

Δηλώσεις συμμετοχής

Ημερομηνία έναρξης: Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016 20:00
Λήξη εγγραφών: Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2016 23:59
Check in: Δεν απαιτείται επιβεβαίωση συμμετοχής

Πηγή : https://play.eslgaming.com

Add Comment