Image Alt

SP Gaming Net Station

Dark Souls 3: Όλα τα Optional Bosses [video]

Η νέα μόδα στα action-RPG παιχνίδια είναι η προσθήκη υπο-αποστολών που δεν είναι απαραίτητη η ολοκλήρωση τους για να τερματίσεις το παιχνίδι και φυσικά το Dark Souls 3 δεν ξεφεύγει από αυτή τη μόδα. Συνήθως πρόκειται για “κρυμμένα” σημεία που δεν αναφέρονται εμφανώς κάπου και μπορείς να τα βρεις κάνοντας ατελείωτες βόλτες μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού, αυξάνοντας και τον χρόνο που καταναλώνεις στο παιχνίδι.

Γιαυτό και σε αυτόν τον οδηγό μπορείτε να βρείτε όλα τα optional bosses του Dark Souls 3, συνοδευόμενα με βίντεο για το που να τα βρείτε και πώς να τα σκοτώσετε.

Curse Rotted-Greatwood

Στο τέλος του Undead Settlement θα βρεις μια μεγάλη αυλή που περιβάλλεται από βιολετί λουλούδια. Εκεί θα πετύχεις και το Curse Rooter-Greatwood που (αν καταφέρεις να το σκοτώσεις) σου δίνει το Transposing Klin ή μπορείς πάντα να καταναλώσεις την ψυχή του για 3000 ψυχές.

Old Demon King

Ο Old Demon King βρίσκεται στην Smouldering Lake, την οποία βρίσκεις αν καταστρέψεις την γέφυρα που περνάς λίγο πριν τη μάχη με τον High Lord Wolnir. Καταστρέφοντας την ξύλινη γέφυρα, θα βρεις από κάτω ένα μονοπάτι που σε πάει απευθείας στον “κόκκινο γέρο” και στην ευκαιρία να πάρεις το Sould of the Demon King.

Oceiros, the Consumed King

Με τον Oceiros τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα, μιας και πρέπει πρώτα να νικήσεις την Dancer of the Boreal Valley. Η τύπισσα ρίχνει ένα basin το οποίο παίρνεις και τοποθετείς στο άγαλμα μέσα στο δωμάτιο της, εμφανίζοντας μια μυστική σκάλα. Στρίβοντας αριστερά θα συναντήσεις τον Oceiros που σου ρίχνει την Soul of Consumed Oceiros.

Champion Gundyr

Και μιας και είμαστε στη γειτονιά του Oceiros, συνεχίζοντας στον διάδρομο που ανοίγει μόλις τον νικήσεις θα φτάσεις σε ένα “φαινομενικά” αδιέξοδο, το οποίο παύει να είναι αδιέξοδο μόλις γκρεμίσεις τον τοίχο αποκαλύπτοντας τους Unintended Graves. Εκεί θα βρεις τον Gundyr, η ψυχή του οποίου μπορεί να κάνει transpose το Gundry’s Halberd ή την Prisoner’s Chain.

Ancient Wyvern

Και τώρα πάμε στα ωραία. Το Ancient Wyvern είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό optional boss, σε σημείο που και μόνο η ευκαιρία να το δεις είναι αρκετή για να σε κάνει να το θεωρείς Mandatory boss. Είναι τεράστιο, επιβλητικό, δύσκολο και (ας μη κοροϊδευόμαστε) όλοι γουστάρουμε τους Δράκους. Βρίσκεται στο ArchDragon Peak (επειδή είναι Δράκος), το οποίο αποκαλύπτεις χρησιμοποιώντας το Path of the Dragon (επειδή είναι Δράκος), το οποίο βρίσκεις σε ένα πτώμα κοντά στο πεδίο μάχης με τον Oceiros. χμμμ… ίσως έπρεπε να το αναφέρω αυτό πιο πριν…

Αφού λοιπόν αποκτήσεις το Path of the Dragon, θα πας στο Irithyll Dungeon θα βρεις ένα μικρό άγαλμα ενός Δράκου (επειδή είναι Δράκος) που διαλογίζεται. Χρησιμοποίησε το gesture ενώ στέκεσαι δίπλα του και θα τηλεμεταφερθείς στο Archdragon Peak. Το καλύτερο όμως είναι ότι αφού τον νικήσεις, θα πάρεις το Dragon Head, το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να μεταμορφωθείς σε Δράκο (ξέρεις, επειδή είναι Δράκος). Και έχει και ακόμα καλύτερο! Με λίγη προσπάθεια, μπορείς να τον σκοτώσεις με ένα hit! Απλά ακολούθα τις οδηγίες του βίντεο…

Nameless King

Επίσης στο Archdragon Peak, ο Nameless King μπορεί να αποκαλυφθεί κινώντας τον μοχλό μπροστά από μια τεράστια καμπάνα. Επίσης εντυπωσιακός αρχηγός αλλά οκ, μόλις σκότωσες ένα Δράκο με ένα Hit, τι να μας πει και ένας τύπος καβάλα πάνω σε μια πέρδικα…

 

Πηγές: Gamespot, GosuNoob

Add Comment