Image Alt

SP Gaming Net Station

overwatch-year-of-the-rooster-mei

Έρχεται το Lunar New Year στο Overwatch!

Συζητιέται εδώ και καιρό το ότι η Blizzard ετοιμάζει το event για την έναρξη της χρονιάς του πετεινού σύμφωνα με το κινεζικό ημερολόγιο. Το event θα ονομάζεται Year of The Rooster, θα γιορτάζει προφανώς το κινέζικο Lunar New Year, αναμένεται να ξεκινήσει στις 24 Ιανουαρίου, και αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που ξέρουμε… μέχρι σήμερα.

Οι φίλοι του παιχνιδιού διαμαρτηρήθηκαν έντονα στη Blizzard για το skin που είχε η Mei στο Winter Wonderland event που τελείωσε πριν 15 ημέρες (για όσους δεν ξέρουν, το skin ήταν ουσιαστικά το ίδιο απλά με διαφορετικά χρώματα), αλλά τότε κυκλοφόρησε η φήμη ότι το ουσιαστικά νέο skin της θα έρθει με το επερχόμενο Lunar New Year event. Και η αλήθεια είναι ότι δεν μας απογοήτευσε μιας και το skin μοιάζει πανέμορφο.

 


Μετά την Mei που σήμανε την επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς Blizzard για την ύπαρξη του Lunar New Year event, το Κορεάτικο twitter account της Blizzard μας χάρησε ένα ακόμα skin, αυτή τη φορά της D.Va.

Μετά από αυτά τα δύο skins μας έχει ανοίξει η όρεξη αλλά η αλήθεια είναι ότι δεδομένου ότι η Winter Wonderland τελείωσε μόλις μερικές εβδομάδες πριν, δεν περιμένουμε το Lunar New Year event να έχει την ίδια έκταση και λογικά θα περιλαμβάνει λιγότερα skins και in game δώρα από τα προηγούμενα.

1 Comments
Add Comment