Image Alt

SP Gaming Net Station

King of Cards Vol 4 – Finals [photos]

Οι διακοπές του Πάσχα τελείωσαν και για το SP Gaming Net Station άφησαν διπλή γιορτινή διάθεση: πρωτιές στο πανελλήνιο χώρο του e-gaming! Το πανελλήνιο τουρνουά-θεσμός Hearthstone, King Of Cards Vol 4, που πραγματοποιήθηκε στο Cube στη Λαμία, έκλεισε με δύο από τις τρεις πρώτες θέσεις να έχουν “καταληφθεί” από τους αντιπρόσωπους του SP Gaming Net Station της Θεσσσαλονίκης!

Με μια αλλαγή-αστραπή της τοποθεσίας διεξαγωγής , οι τελικοί του King Of Cards Vol 4 έγιναν στην Λαμία αντί για Καλαμάτα που ήταν προγραμματισμένο, σε έναν φανταστικό χώρο (είχε πράγματι πολλά fantasy στοιχεία διακόσμησης) όπου είχε γίνει και η πρώτη διοργάνωση του King Of Cards. Πολλοί πίστεψαν πως πρόκεται για φάρσα λόγω 1ης Απριλίου αλλά η διοργάνωση ήταν πέρα για πέρα αληθινή και αψεγάδιαστη με 8ωρο streaming και cosplaying.

Οι συμμετέχοντες του event είχαν όλοι τα φόντα να φτάσουν την πρώτη θέση. Ανάμεσά τους βρίσκονταν γνωστοί streamers, επαγγελματίες παίκτες ομάδων που έχουν βρεθεί και σε διοργανώσεις στο εξωτερικό, άτομα που είχαν εμφανιστεί ξανά σε τελικούς του King Of Cards αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι με πάθος για το παιχνίδι καθώς και ο «πρώην βασιλιάς» του King of Cards , o SomiTequila, που είχε νικήσει στα προηγούμενα δυο King of Cards. Από πέντε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας λοιπόν, μαζεύτηκαν δεκαπέντε champions να διεκδικήσουν τον τίτλο από τον «πρώην βασιλιά» και να παίξουν στο μεγαλύτερο Hearthstone event, υπό την αιγίδα του LostCrew.

Η #TeamSalonica στο Βάθρο

Οι τρείς παίκτες από Θεσσαλονίκη που πλαισίωσαν την #TeamSalonica, ο Pain, o Spinalogaman και Giotisman “καθάρισαν” μεθοδικά το δρόμο τους προς τη νίκη με τους Spinalogaman και Giotisman να καταλαμβάνουν αντίστοιχα τελικά την πρώτη και τρίτη θέση της διοργάνωσης και τον Pain να κλείνει την τετράδα. Να σημειωθεί πως για να φτάσει στον τελικό, ο Spinalogaman αντιμετώπισε τον Giotisman και παρόλα αυτά κατάφεραν να φιγουράρουν και οι δύο πάνω στο βάθρο! Άξια αναφορά θα πρέπει να δοθεί στον Biblethump που έπαιξε με όλη την ομάδα του SP Gaming Net Station και κέρδισε με σειρά τον pain και τον giotisman για να φτάσει στον τελικό και να πάρει τη δεύτερη θέση.

Ο νικητής της διοργάνωσης εκτός του χρηματικού έπαθλου, πήρε απευθείας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του King of Cards Vol 5, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο SP Gaming Net Station σύντομα. Περιμένουμε πολλούς Hearthstone παίκτες να αψηφίσουν την πρωτοκαθεδρία του Spinalogaman και να αποδείξουν ποιός είναι τελικά ο «βασιλιάς» του hearthstone στην Ελλάδα.

Μείνετε συντονισμένοι για ανακοινώσεις των ημερομηνιών των qualifier games και ίσως να είστε εσείς οι μελλοντικοί βασιλιάδες!

[huge_it_gallery id=”28″]

Add Comment