Image Alt

SP Gaming Net Station

Ξεκινάει το Lunar Revel event του League of Legends

Το Lunar New Year έρχεται και ήδη πολλές χώρες της Άπω Ανατολής έχουν ξεκινήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις. Η Blizzard ήδη ξεκίνησε τις ανακοινώσεις για το δικό της  φετινό Lunar Year Event μέσα από το Overwatch και φυσικά και η Riot δε μπορούσε να μείνει πίσω…

Το League of Legends λοιπόν θα έχει special event το οποίο θα περιέχει διάφορα καλούδια όπως ένα δωρεάν Player Icon για όλους, ένα νέο crafting system, και πιο σημαντικό φυσικά την εμφάνιση νέων skins! Κάντε λοιπόν Update τον client σας και δείτε ήδη τις αλλαγές! Ή μπορείτε να πάτε απευθείας στη σελίδα της Riot για το Lunar Revel event για να παραλάβετε το Player Icon και να διαβάσετε τις ιστορίες των νέων skins.

 

Οι φετινοί ήρωες που θα αποκτήσουν δικό τους skin είναι οι Garen, Azir και Vi με τον Azir να είναι πιο κοντά στο φετινό Lunar Year αφού μοιάζει με πετεινός και φέτος μπαίνουμε στη χρονιά του Πετεινού. Επίσης, στο in game shop μπορείτε να βρείτε και πολλά από τα παλιότερα skins και bundles από τα Lunar Revel events που μας πέρασαν!

 

Add Comment