Image Alt

SP Gaming Net Station

dva-overwatch

Νέο patch στον PTR του Overwatch nerfάρει Ana και D.Va

Ένα νέο patch ετοιμάζει η Blizzard για τον PTR του Overwatch με το οποίο nerfάρει την Ana και την D.Va ενώ φτιάχνει επιτέλους το hook του Roadhog δίνοντας και ένα μικρό boost στην Sombra.

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, ο Public Test Region (PTR) του Overwatch λειτουργεί σαν beta testing για διάφορες αλλαγές που θέλει να κάνει  η Blizzard στο Game of the Year. Πολλές από αυτές μετά από λίγο και ανάλογα με το feedback των παικτών βλέπουμε και στην Live έκδοση, ενώ μερικές από αυτές απορρίπτονται.

Όσο για τις αλλαγές, οι Biopic Grenades της Ana πλέον νερφάρονται αρκετά μειώνοντας το heal που κάνουν κατά 50%. Στην D.Va αυξάνουν το life της μειώνοντας το armor αλλά ίσως πιο σημαντική αλλαγή είναι το 2 damage per bullet σε αντίθεση με το 3 που είχε πριν. Με αυτό τον τρόπο οι δημιουργοί θέλουν να “σπάσουν το κατεστημένο” με τα 3 tanks ανα ομάδα (συνήθως D.Va, Reinhardt και ακόμα ένα) μαζί με την Ana.

Από την άλλη, το hack cast της sombra πέφτει από το 1 δευτερόλεπτο στα 0.8 και το hook του Roadhog πλέον σε τραβάει στην ευθεία. Αν έχεις εμπόδιο ανάμεσα δεν το προσπερνάς όπως γινόταν μέχρι τώρα και επίσης δεν θα γίνεται να σε τραβήξει ο Roadhog και να στρίψει να σε πετάξει ανάμεσα σε 5 αντιπάλους.

Γενικώς αυτές οι αλλαγές θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα στο competitive play, αλλά όπως είπαμε ίσως δεν τις δούμε όλες στη Live έκδοση του Overwatch

Add Comment