Image Alt

SP Gaming Net Station

Overwatch mashup skins βασισμένα σε άλλα παιχνίδια της Blizzard

Αν αναρωτιέστε πώς και δεν σκέφτηκε κανείς να κάνει Overwatch mashup skins  χρησιμοποιώντας τα άλλα παιχνίδια της Blizzard, καιρός να σταματήσετε να το κάνετε. Ο χρήστης Conrad Artega του DeviantArt αποφάσισε ότι θα ήταν καλή ιδέα η D.Va να έχει ένα mech από το StarCraft και έναν Soldier:76 στη στολή ενός marine από το ίδιο παιχνίδι και είπε να δημιουργήσει τα αντίστοιχα skins.

Τελικά του άρεσε τόσο πολύ η ιδέα του που αποφάσισε να φτιάξει skins και από το Diablo με τον Butcher Roadhog να είναι πολύ ταιριαστός και την Auriel Mercy να δείχνει στο στοιχείο της.

Φυσικά ΕΠΡΕΠΕ να πάει και στο World of Warcraft με τον Goblin Junkrat και τον Firelord Reinhardt να είναι τα πιο εντυπωσιακά skins, αν και η ιδέα της Pandaren Meige είναι πολύ ελκυστική.

Το καλύτερο βέβαια το κράτησε για το τέλος. Επειδή το παλικάρι προφανώς έχει παίξει πολύ Overwatch και έχει χάσει αρκετά games που κάποιος αποφάσισε ότι είναι ο καλύτερο Genji του κόσμου και έκανε ντου ανάμεσα σε 6 άτομα πριν κάνει regroup η ομάδα, μας έκανε “δώρο” μια bonus εικόνα. Ιδού λοιπόν ο Leeroy Jenji που ξεκινάει την επίθεση όταν κανένας άλλος δεν είναι προετοιμασμένος!

 

Add Comment