Image Alt

SP Gaming Net Station

Overwatch World Cup 2016: Μπαίνουμε στα Playoffs!

Μετά τις χθεσινοβραδινές συγκλονιστικές μάχες, το τοπίο ξεκαθάρισε και τα Playoffs του Overwatch World Cup 2016 είναι έτοιμα να ξεκινήσουν! Ισπανία, Ρωσία, Νότια Κορέα, Γαλλία, Φιλανδία, ΗΠΑ, Σουηδία και Κίνα θα βρεθούν αντιμέτωπες σε bo3 αγώνες με στόχο την πρώτη θέση στον κόσμο!

Από τον πρώτο όμιλο η Ισπανία είχε δύσκολο έργο απέναντι σε Καναδά και Σουηδία αλλά πήρε την πρώτη θέση νικώντας του Σουηδούς (που πήραν τη δεύτερη θέση) με 1-2 στο κρίσιμο παιχνίδι. Στον δεύτερο όμιλο το καθοριστικό τρίτο σετ έγειρε προς την πλευρά των Ρώσων που είχαν κερδίσει και το πρώτο και με τελικό σκορ 2-1 πήραν την πρωτιά από τους Αμερικανούς. Στον τρίτο όμιλο είχαμε την Νότιο Κορέα να παίρνει άνετη πρόκριση χωρίς να χάσει σετ ενώ στον τέταρτο είχαμε έναν μικρό πανικό με τριπλή ισοβαθμία ανάμεσα σε Κίνα, Γαλλία, Ταϊλάνδη, με την Κίνα τελικά να παίρνει την πρωτιά μετά από tiebraker (οι τρεις ομάδες έπαιξαν αναμεταξύ τους) και τη Γαλλία να παίρνει τη δεύτερη θέση!

Πλέον μπαίνουμε στα playoffs που έχουν την παρακάτω μορφή:

Overwatch World Cup 2016

Overwatch World Cup 2016

Το main event θα διεξαχθεί στις 4-5 Νοεμβρίου στην BlizzCon και θα ξεκινήσει περίπου 21:00 ώρα Ελλάδας. Έπαθλα δεν υπάρχουν με εξαίρεση το ότι οι ομάδες έχουν τα έξοδα τους πληρωμένα για το ταξίδι στα τελικά.

Εσείς ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κερδίσει;

Add Comment