Image Alt

SP Gaming Net Station

paragon characters

Paragon Beta Weekend!

Από αύριο ανοίγει Free Beta Weekend για το Paragon! Όσοι θέλετε να το δοκιμάσετε μπορείτε να πάτε στο www.paragon.com και να πατήσετε πάνω δεξιά στο κουμπί Beta Sign Up.

Το Paragon, είναι το νέο παιχνίδι της EPIC GAMES της εταιρείας που μας έφερε το Unreal και το Gears of War! Πρόκειται για ένα third-person multiplayer παιχνίδι με πολλά MOBA στοιχεία, κάτι αντίστοιχο του Overwartch αλλά στο πολύ πιο DOTA του. Σας μπερδέψαμε;

Οι χάρτες του παιχνιδιού θα είναι συμμετρικοί και απόλυτα τρισδιάστατοι. Οι βάσεις των δύο παικτών θα βρίσκονται στις δύο απέναντι γωνίες του χάρτη και κερδίζει όποιος φτάσει και καταστρέψει τον πυρήνα της βάσης του αντιπάλου, ακολουθώντας μια από τις τρεις βασικές διαδρομές του χάρτη. Οι διαδρομές περιβάλλονται από ζούγκλες/δάση όπου μπορείς να βρεις διάφορα resources αλλά και μεγαλύτερα τέρατα. Και οι δύο ομάδες θα έχουν minions που θα προχωράνε αργά αλλά σταθερά προς τη βάση του αντιπάλου.

Η μόνη πραγματική διαφορά είναι η αγορά card decks καρτών με in game currency ή και με πραγματικά λεφτά (pay-to-win μου μυρίζει…) τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέσα στο παιχνίδι για να Boostάρεις κάποια στατιστικά του χαρακτήρα σου.

Το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2016.

 

Add Comment