Image Alt

SP Gaming Net Station

lucio

Σημαντικές αλλαγές στους Ήρωες του Overwatch ετοιμάζει η Blizzard

Η Blizzard έχει καιρό που ανακοίνωσε ότι θα κάνει σημαντικές αλλαγές στους Ήρωες του Overwatch. Ήδη έχει ξεκινήσει τον πρώτο γύρο αλλαγών που είναι διαθέσιμες στο Overwatch PTR.

Αυτές οι αλλαγές δεν είναι διαθέσιμες στην κανονική έκδοση του παιχνιδιού, παρά μόνο στο PTR (Public Test Region), στο οποίο όμως μπορεί να μπει ο οποιοσδήποτε με μια απλή ρύθμιση στο region του παιχνιδιού.

Η λίστα των αλλαγών είναι η εξής:

Γενικές Αλλαγές:
Πλέον κάνοντας damage στα turrets και τα teleporters και οτιδήποτε δεν είναι κανονικός ήρωας δεν ανεβάζει το ποσοστό ετοιμότητας του Ultimate σου. Ταυτόχρονα το κόστος των Ultimates αυξάνεται κατά 25%.

D. Va:
Το health του Mech αυξάνεται σε 200 (από 100). το armor παραμένει στο 400
Αυξάνεται και η ταχύτητα κίνησης ενώ πυροβολείτε κατά 25%

Soldier: 76:
Το Bullet damage του Pulse Rifle αυξάνεται από 17 σε 20, ταυτόχρονα αυξάνεται και η διασπορά από 2.2 σε 2.4

Ana:
Το Nano-Boost δεν σου δίνει πλέον και έξτρα ταχύτητα.

Mei:
Το κόστος του Ultimate αυξάνεται κατά 15%

Lúcio:
Amp It Up – το Healing ανά δευτερόλεπτο μειώνεται κατά 10%

Zarya:
Μειώνεται το power που κερδίζεις από τα Particle Barrier και Projected Barrier κατά 20%

Torbjörn:
Τα Scrap (τα γρανάζια που βρίσκεις για να φτιάχνεις armor packs) πλέον γίνονται generate μόνα τους όσο περνάει ο χρόνος. Το ποσό που μπορείς να πάρεις από νεκρούς εχθρούς μειώνεται κατά 40%.

Όπως βέβαια μας ενημερώνει η Blizzard “καμία από αυτές τις αλλαγές δεν πρέπει να θεωρείται τελειωτική και σίγουρη”. Ουσιαστικά το PTR είναι ένας νέος χώρος δοκιμών για διάφορες αλλαγές και ιδέες. Κάποιες από αυτές θα βρουν το δρόμο τους στο κανονικό παιχνίδι και κάποιες από αυτές (ανάλογα και από των feedback των παικτών) θα “μπουν στο ψυγείο” ή θα παρατηθούν τελείως.

Add Comment