Image Alt

SP Gaming Net Station

Τα πέντε καλύτερα League of Legends skins του Αγίου Βαλεντίνου!

Μία ημέρα έμεινε πριν την επίσημη γιορτή των αγαπημένων! Καιρός να μοιράσουμε και εμείς αγάπη στους απανταχού gamers και κυρίως σε αυτούς του League of Legends παρουσιάζοντας τα πέντε πιο “ερωτικά” skins που μας έδωσε η Riot για τη φετινή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου που μπορείτε να κάνετε δώρο στο “ταίρι” σας.

Sweetheart Annie

Αρέσουν στο αγαπημένο σας πρόσωπο τα αρκουδάκια; Τότε η Annie είναι η λύση για εσάς. Τί καλύτερο από ένα 3 μέτρα αρκουδάκι για του αγίου Βαλεντίνου;

Heart Seeker Lucian

Ο Lucian έρχεται να μας δείξει ότι δεν είναι αρκετό να είσαι cool και όμορφος αν δεν έχεις προσέξει την παραμικρή λεπτομέρεια πάνω σου και δεν κάνει τα πάντα για το άλλο σου μισό. Όμορφος, γυαλιστερός, με έτοιμο ρομαντικό δείπνο και καρδούλες παντού!

Heartseeker Orianna

Η Orianna μας θυμίζει ότι ο Άγιος Βαλεντίνος είναι γεμάνος γλυκά και μας μοιράζει γλυφιτζούρια σε σχήμα καρδούλας με… καταστρεπτικές συνέπειες.

Sweetheart Sona

Η Sona δίνει βάρος στη μουσική και δεν μας αφήνει να ξεχάσουμε ότι η κατάλληλη μουσική υπόκρουση όλα μπορείς να τα καταφέρεις…

Heartseeker Varus

Φυσικά ο θεός έρωτας δεν μπορεί να λείπει από τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ο τοξότης Varus είναι η λογική επιλογή. Ο Heartseeker Varus είναι το τέλειο δώρο για το άλλο σας μισό την ημέρα των ερωτευμένων γιατί τίποτα δεν λέει “έρωτας” όπως ο Θεός Έρωτας.

Add Comment