Image Alt

SP Gaming Net Station

Ways Players Modified Video Games -TOP 10

Οι gamers δεν χάνουν σχεδόν ποτέ την ευκαιρία να “πειράξουν” τα αγαπημένα τους παιχνίδια και να δημιουργήσουν διάφορα mods με σκοπό πάντα τη βελτίωση της εμπειρίας τους με αυτά.  Στο σημερινό άρθρο θα δούμε τα δέκα καλύτερα mods

10. Skyrim – 100 mods
Όταν βγήκε το Skyrim όλοι το αγάπησαν και οι Gamers και οι κριτικοί δεν σταματούσαν να λένε καλά λόγια για αυτό, κυρίως για τους ατελείωτους χάρτες του και τα εκπληκτικά του γραφικά. Αλλά ένας gamer είχε την εντύπωση ότι μπορούσε να το βελτιώσει ακόμα περισσότερο. Και από ότι φαίνεται.. τα κατάφερε!


9. Grand Theft Auto 4 – Back To The Future
Στο τέταρτο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς, είσαι ένας Ανατολικοευρωπαίος που προσπαθεί να “πιάσει την καλή” στην Αμερική με τον γνωστό τρόπο… κλέβοντας και πυροβολώντας! Ένα από τα πιο αστεία mods του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι το “Επιστροφή Στο Μέλλον” mod, κατά το οποίο αντί για τον Nico Bellic, παίρνεις τον χαρακτήρα του Marty McFly και φυσικά οδηγείς το uber-cool Delorean!!


8. Skyrim – Macho Dragon Mod
Το Skyrim ενδέχεται να παίρνει τον τίτλο του “Most Heavily Moded Game”, αφού έχει modαριστεί με παιδάκια, lightsabers και τα πάντα όλα. Το συγκεκριμένο mod μπαίνει στην λίστα γιατί ο gamer που το δημιούργησε είχε μια φανταστική ιδέα: Να κάνει όλους τους δράκους του παιχνιδιού να μοιάζουν με τον… Randy Savage! Και όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και ηχητικά!

Special Mention: Το “Disco Inferno” ακούγεται κάθε φορά που ένας δράκος είναι στον αέρα!


7. Minecraft – Angry Birds
Το χαρακτηριστικό που έκανε το Minecraft διάσημο είναι ότι μπορεί ο player να δημιουργήσει ότι μπορεί να φανταστεί. Από τη φανταστική χώρα των Pokemon μέχρι το διαστημόπλοιο Enterprise. Αλλά για κάποιους αυτό δεν είναι αρκετό…

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως ένας gamer, άλλαξε το παιχνίδι ώστε να παίζεται σαν το… Angry Birds!


6. Guitar Hero – Any Song
Για τους φανατικούς του παιχνιδιού, η λίστα ατελείωτων τραγουδιών που περιέχει το παιχνίδι είναι υπερβολικά… μικρή. Αυτό σκέφτηκαν και μερικοί παίκτες και αποφάσισαν να αλλάξουν το παιχνίδι ώστε να μπορείς να περάσεις κυριολεκτικά ΟΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΕΛΕΙΣ! Για παράδειγμα… το κομμάτι από τον τελευταίο αρχηγό του Final Fantasy VII


5. Fallout 3 – Deathclaw at your Birthday
Το παιχνίδι ξεκινάει με τον πρωταγωνιστή να μεγαλώνει σε ένα μετα-αποκαλυπτικό κόσμο και όπως σε όλα αυτού του τύπου τα παιχνίδια, υπάρχουν mods για όπλα, χάρτες, χαρακτήρες κλπ. Όλα αυτά όμως φαίνονται τόοοοσο βαρετά, τη στιγμή που μπορείς να έχεις ένα DeathClaw στο πάρτι γενεθλίων σου!!


4. Modern Warfare – Star Wars
Το Modern Warfare είναι από τα πιο γνωστά multiplayer online first-person παιχνίδια που έχουν βγει ποτέ. Είναι λογικό λοιπόν να υπάρχουν και πολλοί gamers που θέλησαν να το “πειράξουν”. Κανείς δεν το έκανε τόσο καλά όμως, όσο μια ομάδα gamers που δημιούργησαν όλο τον κόσμο του Star Wars μέσα στο παιχνίδι!


3. Just Cause – Iron Eagle
Πρόκειται για ένα ρεαλιστικότατο παιχνίδι, κατά το οποίο καταστρέφεις ότι σου καπνίσει, ενώ κάνεις σερφ στα φτερά αεροπλάνων την ώρα της πτήσης. Αλλά για κάποιους δεν ήταν αρκετό. Έτσι αποφάσισαν να εισάγουν στο παιχνίδι μια στολή Iron Man για να μπορείς να πετάς “Like A Boss”


2. Sims 3 – Babies
Το πιο ενοχλητικό παιχνίδι του πλανήτη, μπορεί να γίνει πιο ενοχλητικό; Η απάντηση είναι πολύ απλή: ΝΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ! Και αν είσαι τόσο θαρραλέος ώστε να ρωτήσεις και “πώς;”, τότε θα αποζημιωθείς με μια απάντηση  πέρα από κάθε φαντασία και επικότητα… “60 ΜΩΡΑ!!!”

https://www.youtube.com/watch?v=5BNeX5hKR9o


1. Mario – Music Maker
Για κάποιο λόγο, κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω, χάλασαν περισσότερο από μερικούς μήνες από τη ζωή τους για να modάρουν ένα παιχνίδι Mario ώστε να παίζει μόνο του και μέσα από τους ήχους του παιχνιδιού να φτιάχνει τη δική του μουσική On-the-go!!! Δεν έχω λόγια…

Add Comment