Image Alt

SP Gaming Net Station

CSGO: Συλλογή υπογραφών για την αφαίρεση του Revolver

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι gamers αντιδρούν στο νέο update της Valve πάνω στο CS:GO και μαζεύουν υπογραφές για να αφαιρεθεί το revolver από το παιχνίδι.

Για όσους ζουν σε πηγάδι τις τελευταίες ημέρες, να σας ενημερώσουμε ότι με το τελευταίο patch του CS:GO η Valve αφού πείραξε και τα bursts των όπλων (έτσι για το καλό), πρόσθεσε στο παιχνίδι και ένα νέο pistol, θεωρητικά για να αντικαταστήσει το Desert Eagle. Λέγεται R8 Revolver και μοιάζει κάπως έτσι:

r8

“-Όλα καλά ως εδώ αλλά γιατί να μαζέψουμε υπογραφές;”

Λοιπόν η Valve δεν έμεινε στην απλή εισαγωγή ενός Pistol. Το R8 έχει 100% accuracy όταν πηδάς, 100% accuracy όσο τρέχεις, κάνει το ίδιο damage από οποιαδήποτε απόσταση και -το σημαντικότερο- σκοτώνει με μια σφαίρα! Ναι, είναι ουσιαστικά ένα μικρό AWP χωρίς το ζουμ, αλλά δεν πειράζει γιατί έχει spam mode για κοντινές αποστάσεις! Και όλα αυτά με 850$!

Προφανώς το νέο pistol ουσιαστικά καταργεί τα eco rounds, αφού μπορείς να το παίρνεις σε κάθε γύρο και με τα σωστά prefires απλά καθαρίζεις το site σε δευτερόλεπτα. Φυσικά όλη αυτή η κατάσταση σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από το gaming community σε σημείο πολλοί παίκτες να ετοιμάζονται να σταματήσουν να παίζουν.

Και φυσικά η Valve δεν σταμάτησε εκεί, αφού αποφάσισε να αυξήσει το roundtime (στο 1:55) αλλά και το C4timer (στα 40 δευτερόλεπτα)! Δείτε το παρακάτω βιντεάκι με το κερασάκι στην τούρτα του Revolver αν θέλετε πατήστε εδώ για να βάλετε και εσείς την υπογραφή σας στο “κυνήγι του R8”.

ναι… το R8 Revolver μπορεί και πυροβολεί όσο κάνει defuse

2 Comments
Add Comment