Image Alt

SP Gaming Net Station

CS:GO η Νίκη του Gamer

Μετά την γενική κατακραυγή και το άπειρο κράξιμο, η Valve αποφάσισε να ακυρώσει κάποιες από τις αλλαγές του τελευταίου update, γνωστού και ως “The Revolver Patch“. Μετά τα διάφορα petitions που εμφανίστηκαν και τη δημόσια δυσανασχέτηση γνωστών gamers παγκοσμίως, η Valve αντέδρασε σχετικά γρήγορα και επέστρεψε τα bursts των rifles στις αρχικές τους ρυθμίσεις.

Μάλιστα οι developers εξέδωσαν και ένα πολύ ενδιαφέρον μήνυμα απολογίας, σύμφωνα με το οποίο μας λένε ότι στόχος τους ήταν να “μειώσουν την επίδραση και τη χρήση του full burst” μέσα στο παιχνίδι και να δώσουν κάποια πλεονεκτήματα στους παίκτες που “χρησιμοποιούν μικρότερα bursts/tapping“. Το σχέδιο τους απέτυχε αφού οι αλλαγές που έκαναν είχαν σοβαρή επίδραση και στο tapping/bursting και ούτε κατάφεραν να μειώσουν το full burst.

Το μήνυμα κλείνει με την παραδοχή ότι προσπάθησαν να κάνουν “πολλές αλλαγές, πολύ γρήγορα” με αποτέλεσμα να καταλάβουν ότι το κοινό του παιχνιδιού δεν ήταν έτοιμο για κάτι τέτοιο. Έτσι ουσιαστικά ακύρωσαν τις αλλαγές στα bursts και τις διορθώσεις στα pistols και τα rifles.

Το συμπέρασμα είναι ότι η Valve ακούει το κοινό της και ότι το συγκεκριμένο recovery update είναι μια μεγάλη νίκη για τους gamers και την επιρροή που έχει η κοινότητα στη βελτίωση ενός παιχνιδιού, παρόλο που το Revolver παραμένει ως έχει.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση της Valve εδώ.

1 Comments
Add Comment