Image Alt

SP Gaming Net Station

Διαβάστε τη συνέντευξη του Brendan Greene για το PUBG

O Brendan Greene, ο άνθρωπος που βάζει το PlayerUnknown στο PlayerUnknown’s BattleGrounds έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο RockPaperShotgun ρίχνοντας φως σε διάφορες σκέψεις του σχετικά με το παιχνίδι όσο και σε καταστάσεις, όπως το ban του DrDisrespect και οι συγκρίσεις με το Fortnite.

Αρχικά μίλησε για το public voice chat το οποίο δήλωσε ότι δεν θέλει να βγάλει γιατί μέσα σε όλα τα βρισίδια και τις φωνές και το χάος υπάρχουν στιγμές που θα δημιουργηθούν ωραία πράγματα όπως το “follow me I’m a snake” ή αυτό. Βέβαια υπάρχουν σκέψεις για ένα σύστημα αυτοματοποιημένου ελέγχου του voice chat για ρατσιστικά κλπ σχόλια αλλά είμαστε μακριά ακόμα.

Για το ban στον DrDisrespect δήλωσε ότι έγινε 100% για το ότι σκότωσε συμπαίκτη στο παιχνίδι και όχι για κάποιες προσωπικές διαφορές που είχαν. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι και ο ίδιος ο Brendan Greene δεν μπορεί να κάνει ban κανέναν. Δεν έχει εξουσία για Ban στο ίδιο του το παιχνίδι.

Η συζήτηση πέρασε στον αριθμό παικτών που έχει πέσει τους τελευταίους μήνες, με τον Brendan Greene να δηλώνει ότι όλα τα παιχνίδια περνάνε την ίδια κατάσταση, φτάνοντας σε ένα peak όταν βρίσκονται στην κορυφή της δημοτικότητας τους και όλος ο κόσμος τρέχει να τα δοκιμάσει. Έπειτα τα νούμερα σταθεροποιούνται όταν η “μόδα” περνάει και μένουν αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται για το παιχνίδι οι οποίοι, σύμφωνα πάντα με τον Brendan Greene, είναι πολλοί.

Τέλος δεν μπορούσε να μη γίνει αναφορά στο Fortnite και το αν έχει ή δεν έχει “κλέψει” κόσμο από το PUBG. Ο Brendan Greene ήταν σαφής ξεκάθαρίζοντας ότι πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια, πετώντας και το καρφάκι του λέγοντας ότι “το ένα ειναι το Fortnite και το άλλο είναι ένα σοβαρό Battle Royale“.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ στο RockPaperShotgun
Αν ενδιαφέρεστε και εσείς να γράφετε για τα αγαπημένα σας παιχνίδια, επικοινωνήστε μαζί μας στο Facebook.

Add Comment