Image Alt

SP Gaming Net Station

Έρχεται στη Steam το Ring of Elysium με άλλο όνομα!

Το Ring of Elysium είναι ένα Battle Royale παιχνίδι από την Tencent που έχει κατηγορηθεί ότι αντιγράφει σε μεγάλο βαθμό το PUBG αλλά ταυτόχρονα έχει αγαπηθεί πολύ γιατί δεν έχει τα bugs του παιχνιδιού της Bluehole και είναι free to play.

Πριν από μια εβδομάδα οι σέρβερς του ROE έκλεισαν στην Ταϊλάνδη και την Ινδονησία με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί άγχος στους φανς του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά η Tencent με ανακοίνωση της δήλωσε ότι το Ring of Elysium θα κυκλοφορήσει κανονικά στη διεθνή Steam μέσα στις επόμενες ημέρες με τον αρχικό του τίτλο EUROPA. Θα συνεχίσει να είναι free to play και προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα.

roess

Το ROE – Ring Of Elysium έχουν δοκιμάσει πολλοί διάσημοι streamers από τον MrGrimmmz μέχρι τον Shroud. Υπάρχει ήδη και ελληνικό community στο discord και στο facebook.

 
Ring of elysium – ROE – Greece
Ομάδα Facebook · 20 μέλη

Γίνετε μέλος της ομάδας

Το Ring of Elysium είναι ένα νέο free-to-play Battle Royale παιχνίδι που έρχεται να "χτυπήσει" το PUBG. Το συγκεκριμένο Group έγινε για να μαζευτούμε …
 

Δείτε την πλήρη ανακοίνωση εδώ.

https://www.youtube.com/watch?v=VpHrnlYPhJc

3 Comments
  • SuperSunBear
    July 22, 2018

    hi, you should correct yourself about the game been available in china on steam, since that is a big fat lie, i already try to use a vpn + chinese steam acount, and the game isn´t available to be donwload !

    • SuperSunBear
      July 23, 2018

      hi, i just check it right now, its the same lol
      https://ibb.co/b96f8d
      Has you can see, theres no donwload link at all.
      So lets see some stuff, my acount resident is in mainland china and not “hong kong” !, i used the vpn to a server in beijing.
      I just don´t understand why people say the game is available on china, like WTF, theres no proff at all!

Add Comment