Image Alt

SP Gaming Net Station

The International – NewBee cinderella run

internationalphase3

Την έκπληξη έκαναν οι NewBee στην τελευταία μέρα των Playoffs του The International, νικώντας μια σειρά από best of three αγώνες φτάνοντας στην τελική φάση της διοργάνωσης! Οι NewBee μπήκαν στην Phase Three κατακτώντας την 9η θέση στην δεύτερη φάση, πίσω από Titan, Na’Vi και iG.

Στον πρώτο γύρο αντιμετώπισαν τους Titan, τους οποίους νίκησαν με τελικό σκορ 2-1 και αντιμετωπίζοντας αντίσταση μόνο στο δεύτερο παιχνίδι, το οποίο και έχασαν στα 55 λεπτά. Το πρώτο παιχνίδι ξεκίνησε καλά από την αρχή, ενώ το τρίτο παιχνίδι τελείωσε στο 18ο λεπτό με το επιμέρους σκορ να είναι 2-20 υπέρ των NewBee.

Ο δεύτερος γύρος, παρά το όνομα του αντιπάλου, ήταν πιο εύκολος για τους NewBee. Οι Na’Vi είναι ένα μεγάλο όνομα αλλά είχε φανεί από την αρχή ότι δεν κάνουν καλό τουρνουά. Και στα 2 παιχνίδια οι Na’Vi διάλεξαν κακό combo με Io στο κέντρο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν το heavy push παιχνίδι των NewBee, χάνοντας με κάτω τα χέρια σε 34 και 20 λεπτά.

Η σειρά με τους iG ήταν πιο αμφίρροπη με την κάθε ομάδα να κερδίζει εύκολα από ένα παιχνίδι και να τα δίνουν όλα στο τρίτο! Στο πρώτο παιχνίδι οι NewBee μπήκαν με κεκτημένη ταχύτητα και νικήσαν εύκολα σε 16 λεπτά με επιμέρους σκορ 13-1 σε kills/deaths. Στο δεύτερο παιχνίδι οι iG πήραν τα early kills και νίκησαν με την σειρά τους πολύ εύκολα σε 28 λεπτά με 23-7 σκορ.

Στο τρίτο παιχνίδι οι NewBee μπήκαν αποφασισμένοι να σταματήσουν από το ξεκίνημα τους iG παίζοντας με τρεις ήρωες στο top και γεμίζοντας από νωρίς το jungle με μάτια. Αυτή η στρατηγική δούλεψε καλά μέχρι το mid-game όπου, κυρίως λόγων λαθών των NewBee, οι iG πήραν κάποια teamfights και μαζί πήραν το πάνω χέρι στον αγώνα. Δυστυχώς για αυτούς, δεν κατάφεραν να τελειώσουν το παιχνίδι κάπου εκεί και με το πιο δυνατό late game lineup που είχαν οι NewBee ήταν φανερό ότι κάποια στιγμή θα έχαναν, όπως και έγινε στο 55ο λεπτό.

Κάπως έτσι οι NewBee πήραν την θέση τους στο upper Bracket του  Main Event, μαζί με τους VG, τους eG και τους teamDK. Αντίθετα οι iG και οι Na’Vi θα ακολουθήσουν τους Cloud9 και τους LGD στο Lower Bracket.

mainevent

Τα παιχνίδια θα συνεχιστούν στις 18 Ιουλίου και το www.SPGaming.Net θα συνεχίσει να σας μεταφέρει όλα τα νεότερα από το Seattle, ενώ θα υπάρχουν και τα. κλασικά πλέον, Live Streams από το SP Gaming Net στη Θεσσαλονίκη!

 

Add Comment