Image Alt

SP Gaming Net Station

King of Cards Vol 4. – The Aftermath

Οι προκριματικοί αγώνες του King of Cards Vol 4 στις 24 Μαρτίου 2018 δεν είχε τίποτε να ζηλέψει από μια διοργάνωση τελικών αγώνων. Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο SP Gaming Net Station από νωρίς και οι αγώνες ξεκίνησαν με ελάχιστη καθυστέρηση.

Δεκαοκτώ άτομα, ανάμεσά τους γνωστά ονόματα του e-sport και του Hearthstone όπως ο Γιώργος “Pain” Καραπιπέρης (της ομάδας egaming του Παναθηναϊκού), ο Παναγιώτης “papasmurf” Λεκίδης (της ομάδας egaming του Άρη), ο Αθανάσιος “Cursed” Παπαδημητρίου αλλά και ο Παναγιώτης “Spinalogaman” Σερεμετίδης, γνωστός για την ιδιαίτερη Twitch παρουσία του, δώσανε το παρών και τον καλύτερο εαυτό τους. Το κλίμα ήταν άκρως φιλικό και όλοι οι παίκτες το διασκέδασαν τα παιχνίδια με κάποιους να το πάνε ένα βήμα παραπέρα και να υιοθετούν πραγματικά συμπεριφορά μασκότ (Αστέρη “Bow to your queen!” και Κώστα “θα νικήσω από το loser bracket” δε λέμε ποιοί είστε).

Σχεδόν όλοι για ακόμη μια φορά έφυγαν κερδισμένοι-”χαμένοι” αφού μοιράστηκαν δώρα Hearthstone και World of Warcraft από το Anime House .

Έκπληξη για όλους ήταν ένα… blast from the past, αφού ένας αγωνιζόμενος κατέβηκε με C’thun decks, αλλά από την άλλη σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση η ύπαρξη τόσων πολλών control priest και warlock decks. Τα “βαριά” decks αλλά και το format της διοργάνωσης (best of five- double elimination) καθυστέρησαν αρκετά τη λήξη του τουρνουά, αλλά όπως πολλοί παίχτες δηλώσαν: “δεν καταλάβαμε πως πέρασε η ώρα”. Οι νικητές που πήραν την πρόκριση για τον τελικό του πανελλήνιου τουρνουά King Of Cards 4 που θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία, είναι (όπως είναι περισσότερο γνωστοί με τα nicks τους): “Pain”, “Spinalogaman” και “Giotisman”, με αναπληρωματικό τον “Papasmurf”.

Εκτός των χρηματικών επάθλων αλλά και των ωρών που μοιράστηκαν – με συνολικά έπαθλα άνω των 400€– οι νικητές εξασφάλισαν και την μεταφορά τους με έξοδα από το SP Gaming Net Station.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει και στον sport-caster του event, Αλέξανδρου “Procceed” Κάτσανου (@alexrazergaming) που μετέδωσε και σχολίασε όλη τη διοργάνωση ζωντανά από το προσωπικό του κανάλι στο twitch με hosting από το SP Gaming Net Station.

Δείτε τις φωτογραφίες από το event στο κανάλι μας στο facebook
Δείτε το teaser βίντεο της TeamSalonica!

Μπορεί το King of Cards Vol. 4 να πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του, αλλά μην επαναπαύεστε… Μετά το τέλος των διακοπών του Πάσχα, ετοιμαστείτε για το επόμενο King Of Cards με τους τελικούς να διεξάγονται στο SP Gaming Net Station!

Add Comment