Image Alt

SP Gaming Net Station

Ο Terry Crews στα γραφεία του Overwatch!

Ο Terry Crews είναι πρώην παίκτης του Αμερικάνικου Φουτμπόλ και νυν ηθοποιός με θητεία στα Expendables, Idiocracy, Brooklyn Nine-Nine (αν δεν το έχετε δει, ΔΕΙΤΕ ΤΟ!).  Ταυτόχρονα όμως είναι και μεγάλος φαν των Video Games και έχει απασχολήσει την gaming κοινότητα πολλές φορές στο παρελθόν.

Ο ίδιος ο Terry Crews είχε δηλώσει πρόσφατα ότι θα ήθελε να “παίξει” στο Overwatch (το αγαπημένο του παιχνίδι όπως λέει και ο ίδιος) και πολλοί βιάστηκαν να αποφασίσουν ότι θα ήταν τέλειος να κάνει τη φωνή του Doomfist, το όνομα του οποίου εμφανίζεται σε πολλά σημεία του παιχνιδιού και σε πολλά τρέηλερ.

doomfist-overwatch

Συγκεκριμένα αν έχετε παρατηρήσει το payload στην πίστα Numbani περιέχει ένα γάντι που, ναι καλά το φανταστήκατε, ανήκει στον Doomfist.

Και ξαφνικά ένα μέλος της development team του Overwatch πόσταρε το παρακάτω tweet:

 

Και μετά ο ίδιος ο Terry Crews ανέβασε στο Facebook την παρακάτω φωτογραφία με το εξής σχόλιο: “ΛΑΤΡΕΨΑ την επίσκεψη μου στις ιδιοφυίες της BLIZZARD ENTERTAINMENT σήμερα, καθώς και την συνάντηση με τους δημιουργούς ενός από τα αγαπημένα μου παιχνίδια!Το OVERWATCH!”

terycrewsoverwatch

Βέβαια δεν ξέρουμε επίσημα την φύση της επίσκεψης. Μπορεί ο Crews όντως να δανείσει τη φωνή του στον Doomfist, μπορεί να πρόκειται για άλλο ήρωα, μπορεί απλά να ήθελε να πάει να δει τα γραφεία μιας και είναι fan του παιχνιδιού και μπορεί απλά να έγινε η επίσκεψη στο πλαίσιο πιθανής διαφήμισης σαν την παρακάτω:

Όποια και να είναι η αλήθεια, οι fans του παιχνιδιού έχουν ξεσηκωθεί και οι θεωρίες διαδέχονται η μία την άλλη. Αν έχετε κάποια θεωρία και εσείς, μπορείτε να τη μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια!

Add Comment