Image Alt

SP Gaming Net Station

Overwatch 1v1 Mystery Duel tournament Results!

Το 1ο 1v1 Mystery Duel Mini tour μόλις τελείωσε! Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο XprTEO που νίκησε στον τελικό τον Jeff με 5-4 και ανατροπή στην ανατροπή!

results

Το τουρνουά έγινε σε Round Robin Mode (όλοι οι αντίπαλοι παίζουν μεταξύ τους) και οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας έπαιξαν στον μεγάλο τελικό.

Ο XprTEO έφτασε στον τελικό κάνοντας το απόλυτο 4 στα 4 ενώ είχαμε τριπλή ισοβαθμία στη δεύτερη θέση με τρεις παίκτες να έχουν 2 νίκες και 2 ήττες. Από αυτούς οι δύο (miniskos και Jeff) είχαν από 17 κερδισμένα rounds έναντι 13ών του Byron και τη θέση στο μεγάλο τελικό πήρε ο Jeff που στο μεταξύ τους αγώνα νίκησε τον Miniskos με 5-3!

Ο τελικός φάνηκε να πηγαίνει με το φαβορί, με τον XprTEO να ξεκινάει με 3-0 νίκες. Ο Jeff πήρε τα 4 στα 5 παιχνίδια και με το σκορ στο 4-4 όλα κρίθηκαν στο τελευταίο 9ο παιχνίδι με Zenyatta. Εκεί ο XprTEO μπόρεσε και πλαγιοκόπησε τον Jeff παίρνοντας τη νίκη και τον τίτλο με τελικό σκορ 5-4!

Συγχαρητήρια στους παίκτες που αγωνίστηκαν και δίνουμε ραντεβού στο επόμενο τουρνουά στις αρχές του 2017! Φωτογραφίες και βίντεο από τον τελικό σύντομα…

3 Comments
  • December 17, 2016

    για να μαθαίνουν οι μικροί κ να θυμούνται οι μεγάλοι…Nikos Sakellariou XD

    • December 17, 2016

      ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό αλλά δεν τα καταφέραμε. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και πάμε τώρα να κερδίσουμε το επόμενο ¨π

    • December 17, 2016

      αυτό με τον ”ανώτερο αντίπαλο” θα το κάνω printscreen και κορνίζα στο σαλόνι μου… 😛

Add Comment