Image Alt

SP Gaming Net Station

Oculus Joins Facebook

Το Faceook αγόρασε το Oculus VR! Κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι σημαίνει αυτό για μας αλλά από ότι φαίνεται το κορυφαίο social network του πλανήτη, αποφάσισε ότι δεν του φτάνει να είναι απλά ένα social network…

Μετά τη βόμβα με το WhatsApp, το Facebook αποφάσισε να δαπανήσει άλλα 2 δισ. δολάρια για να αγοράσει την εταιρεία πίσω από την εταιρεία που κατασκευάσει αυτό που ενδέχεται να είναι η πιο επιδραστική συσκευή τεχνολογίας από την εποχή της ανακάλυψης του mouse!

Ο Zuckerberg είδε προφανώς τις προοπτικές και δεν άργησε να προχωρήσει στην εξαγορά, δηλώνοντας όμως ότι δεν έχει σκοπό να αλλάξει τα σχέδια της εταιρείας ή το πως λειτουργεί. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι η Oculus θα συνεχίσει να εργάζεται ανεξάρτητα από το Facebook.

Το Facebook ανοίγει εδώ και χρόνια το δρόμο για τον τρόπο που θα βρίσκεσαι με τους φίλους σου στο μέλλον, το WhatsApp ανοίγει το δρόμο που θα στέλνονται μηνύματα στο μέλλον, ουσιαστικά καταργώντας τα sms όπως τα ξέρουμε και το Oculus έρχεται να ανοίξει το δρόμο για τον τρόπο που θα βλέπουμε το ίδιο το περιβάλλον στο μέλλον.

Είναι φανερό ότι το Facebook ορίζει το μέλλον της αλληπεπίδρασης ανθρώπου-μηχανής…

 

 

1 Comments
  • March 26, 2014

    Όνειρο ήτανε και πάει… :p Ήδη ακύρωσε και το oculus version του minecraft λόγω facebook.

Add Comment