Image Alt

SP Gaming Net Station

Οι 10 πρώτες ομάδες του Dota 2 – The International!

Μπορεί η επίσημη έναρξη του The International 2015 να είναι ακόμα πολύ μακριά, παρόλα αυτά ήδη συζητιέται έντονα παγκοσμίως και έχουμε πολλή δράση να δούμε μέχρι τα τελικά στις 3 Αυγούστου 2015.

Η Valve ανακοίνωσε τις 10 ομάδες που θα πάρουν το invitation για τα τελικά, αφήνοντας 6 θέσεις να αποφασιστούν από τα τέσσερα regional τουρνουά. Όπως σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, κάποιες ομάδες ήταν σίγουρο ότι θα βρεθούν απευθείας στα τελικά, ενώ κάποιες ομάδες ήταν μια ευχάριστη (ή δυσάρεστη) έκπληξη. Οι 10 ομάδες που κλήθηκαν απευθείας στα τελικά είναι οι:

Vici Gaming – Hao, Super, iceiceice, Fenrir, fy
Evil Geniuses – Fear, Sama1l, UNiVeRsE, Aui_2000, ppd
Team Secret – Arteezy, s4, zai, KuroKy, Puppey
Invictus Gaming – BurNing, Ferrari_430, Luo, ChuaN, Faith
LGD Gaming – Sylar, Maybe, Yao, xiao8, MMY!
Cloud9 – EternalEnvy, FATA-, bOne7, BigDaddyJohan, MiSeRyRasmus
Team Empire – SilentAirat, Resolut1on, yoky, ALOHADANCE, ALWAYSWANNAFLY
Virtus Pro – Illidan, God, DKPhobos, fng, Lil
Newbee – Rabbit, Mu, June, Banana, San
Team Malaysia – kYxY, Kecik Imba, Ohaiyo, JooHnNy, Mushi
 invitations

Βλέπουμε ότι οι 3 πρώτες ομάδες από το προηγούμενο event έχουν κληθεί και πάλι απευθείας στα τελικά, αν και έχουν πολλές αλλαγές, όπως οι περσινοί νικητές NewBee που φέτος θα δουν δύο από τους καλύτερους τους παίκτες να παίζουν για αντίπαλη ομάδα.

Φυσικά θα έχουμε και κλασσικά regional qualifiers με μια μικρή διαφορά. Ένα slot για κάθε ένα qualifier παραμένει ανοικτό και η Valve θα διοργανώσει διάφορα mini-qualifiers παγκοσμίως με σκοπό να βρει την μία ομάδα που θα γεμίσει το κενό. Οι ομάδες στα Regional Qualifiers μέχρι στιγμής είναι οι εξής:

regional-dota2-quals

Φυσικά ξεκίνησαν οι πωλήσεις του The International Compendium με τα έπαθλα να έχουν ξεπεράσει ήδη τα 6 εκατ. δολάρια! ΟΙ εγγραφές για τα Qualifiers έχουν ξεκινήσει ήδη στο FACEiT και αν πιστεύεις ότι εσύ και η ομάδα σου μπορεί να τα καταφέρει, μπορείς να κάνεις εγγραφή εδώ.

Add Comment