Image Alt

SP Gaming Net Station

Οι 5+1 καλύτερες κάρτες του Mean Streets of Gadgetzan

Με κάθε νέο Expansion και κάθε νέο Adventure, το meta του Hearthstone αλλάζει και συνήθως αλλάζει δραστικά. Έτσι και το Mean Streets of Gadgetzan  δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω, προσθέτοντας 132 νέες κάρτες καθώς και τα potions, χωρίς να ξεχνάμε και το tri-class feature αρκετών από τις νέες κάρτες.

Μπορεί το τοπίο να μην έχει ξεκαθαρίσει πλήρως ακόμα, αλλά προς το παρόν αυτές είναι οι πιο σημαντικές κάρτες του παιχνιδιού, οπότε όσοι έχετε Dust, ξεκινήστε το crafting!


kazakus Mean Streets of GadgetzanKazakus
Θα τον βρείτε σε όλες τις best of Gadgetzan λίστες. Ανήκει στο Kabal Faction, είναι tri-class (Mage, Priest, Warlock) και σου επιτρέπει να δημιουργίσεις το δικό σου custom spell! Μιλάμε για ένα εντελώς διαφορετικό feature που δεν έχουμε ξαναδεί και μπορεί άνετα να αλλάξει όλο το meta του παιχνιδιού από μόνο του! Μπορεί να καθαρίσει το deck και να κρίνει τη διαφορά ανάμεσα σε νίκη και ήτττα μέσα σε ένα turn, ειδικά αν συνδιαστεί με το επόμενο entry στη λίστα μας…

solia Mean Streets of Gadgetzan
Inkmaster Solia
Η φίλη μας η Solia είναι η καλύτερη φίλη των Mages. Μαζί με τον Kazakus jαναφέρνει στο προσκήνιο τα Reno Jackson decks και έχει υπερβολικό value μιας και δίνει απίστευτο firepower στον mage μαζί με τον Kazakus, το Flamestrike, το Pyroblast και όλα τα mana-heavy spells, προσθέτοντας και μια 5/5 κάρτα στη μάχη.

jade-idol Mean Streets of Gadgetzan

Jade Idol
Το Jade Idol θεωρείται από πολλούς η πιο δυνατή κάρτα αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι. Θα τη δείτε να παίζεται σε κάθε Druid στο Ladder αυτή την περίοδο. Σου δίνει ένα Jade Golem 1/1 αλλά το κάθε επιπλέον Jade Golem που βγάζεις αυξάνει τα stats του κατά +1/+1. Μπορεί και να τριπλασιαστεί οπότε σε Late game να φτάσεις να βγάζεις 8/8 και 9/9 Golems με 1 mana!! Λογικά θα είναι η πρώτη κάρτα του Expansion που θα nerfάρουν οπότε κραφτάρετε και παίξτε όσο προλαβαίνετε.


aya

Aya Blackpaw
Επόμενη υποψήφια για άμεσο nerf, αν και το 3 life ίσως την κρατήσει ακόμα λίγο στο παιχνίδι. Η Aya είναι must-have κάρτα ειδικά σε Jade Golem deck και είναι πολύ εύκολο να δεις το γιατί. Σκέψου να φέρνει μαζί της ένα 4/4 golem και μόλις την σκοτώσεις να σου φέρνει πίσω ένα 6/6! Και μην ξεχνάμε ότι είναι tri-class card και παίζει με Druid, Shaman, Rogue.

wrathion Mean Streets of Gadgetzan

Wrathion
Για αρχή, είναι Neutral Legendary. Έπειτα, βλέποντας ότι ακόμα τα Dragon-Decks παίζονται αρκετά, είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί τον χρειάζεσαι. Σου δίνει 4/5 Taunt και μαζεύεις κάρτες μέχρι να μην πετύχεις Δράκο! Σε Dragon-heavy deck μπορεί να κάνει απίστευτη διαφορά και να τραβήξεις ίσως και 4-5 κάρτες, γεμίζοντας το χέρι σου!


dragonfire Mean Streets of Gadgetzan

Dragonfire Potion
Για να βοηθήσουμε τον φίλο μας τον Wrathion και τους Dragon Heavy Priests, βάζουμε στη λίστα μας το μοναδικό potion που δίνει τρομακτικό value. Το Dragonfire Potion ήρθε να πάρει τη θέση του Lightbomb στις καρδιές των Priests. Δίνει την δυνατότητα να “καθαρίσεις” το αντίπαλο board με 6 μάνα και ταυτόχρονα να διατηρήσεις τα Dragons σου και να αλλάξεις τη ροή του παιχνιδιού υπέρ σου, ή σε περίπτωση που έχεις control deck σου δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις τα aggro decks.


Κάρτες που για λίγο δεν μπήκαν στη λίστα μας: Doppelgangster, Finja, the Flying Star, Shaky Zipgunner, Hobart Grapplehammer

Αν πιστεύετε ότι κάποια κάρτα του Mean Streets of Gadgetzan άξιζε να είναι στο top5 μας, μπορείτε να μας πείτε την άποψη σας στα σχόλια.

Add Comment