Image Alt

SP Gaming Net Station

Το Diablo γιορτάζει τα 20 χρόνια με events στο Hearthstone, το Overwatch και άλλα

Πριν από 20 χρόνια, στις 31 Δεκεμβρίου η Blizzard κυκλοφόρησε το Diablo, το παιχνίδι που άλλαξε το μέλλον της ως εταιρεία αλλά και το παιχνίδι που άλλαξε το τοπίο των video games γενικά. Οι γιορτές και τα events ξεκίνησαν ήδη στο Diablo 3 με το hashtag #Diablo20 αλλά η Blizzard δε θα σταματήσει εκεί.

Στο παιχνίδι μπαίνουν και τα Heroes of the Storm, Hearthstone, Overwatch, StarCraft II και World of Warcraft με διάφορα In game events και “καλούδια”. Η ίδια η Blizzard δεν τα έχει ανακοινώσει όλα, οπότε αν βρείτε κάτι παραπάνω γράψτε το στα σχόλια. Ας πάρουμε μια μικρή γεύση:

Diablo III:
Το The Darkening of Tristram event σου επιτρέπει να θυμηθείς την πρώτη φορά που έπαιξες το ορίτζιναλ Diablo, δημιουργώντας τον αυθεντικό καθεδρικό μέσα στο Diablo III, σκορπίζοντας διάφορα “γνωστά” αντικείμενα.

Heroes of the Storm:
Η Μάχη συνεχίζεται με το νέο πορτρέτο με θέμα το Diablo να είναι ήδη έτοιμο! Μπορείς να είσαι ο νικητής στο νέο brawl map;

Hearthstone:
Στο νέο Tavern Brawl, ένας κουκουλοφόρος ξένος περιμένει, κρατώντας ένα βλοσυρό deck στα χέρια του. Θα καταφέρεις να λύσεις το μυστήριο του σκοτεινού περιπλανώμενου ξένου;

Overwatch:
Κάνε τις πίστες του Overwatch να μοιάζουν με το Sanctuary χρησιμοποιώντας τα νέα sprays με θέμα τα αγαπημένα σου classes του Diablo III μαζί με ένα νέο player icon με θέμα τον Άρχοντα του Τρόμου!

Starcraft II:
Βάλε τον Άρχοντα του Τρόμου να δουλέψει για σένα με το νέο worker portrait βασισμένο στον αγαπημένο μας κακό.

World of Warcraft:
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο του Azeroth, αφού κάτοικοι του Sanctuary ξαφνικά εμφανίζονται σε άγνωστες για αυτούς περιοχές.

 

Όπως είπαμε, η Blizzard δεν μας έχει αποκαλύψει όλα τα events και in-game items που έχει προετοιμάσει στο πλαίσιο του #Diablo20, γιαυτό ελάτε στο SP Gaming Net Station  να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια Diablo και να τα ανακαλύψουμε μαζί!

Add Comment